Moje Hoje

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
miluck
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2008, o 21:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu dziękuję za błyskawiczną odpowiedz, ziemię uniwersalną mam, więc lecę przesadzić.
Czekać mogę ,bo sam listek też bardzo mi się podoba,
modlę się tylko ,abym go nie przelała(często mi się to zdarza,niestety). :(
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p
Od: 21 paź 2008, o 14:17

Post »

Kasiu dawno nie zaglądałam a tu takie cuda u Ciebie :D australis z meszkiem piękna. Pokaż swoją serpens i thomsonii w całej krasie :D
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Twoje hoje są po prostu cudowne!!!!!! Nie mogłam oderwać oczu od monitora, ja mam dopiero jedną i jest malutka ( ma 5 listków) ale będę o nią walczyła żeby jednak zaczęła rosnąć . Naprawdę ogromne brawa za taką kolekcję ;:63
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21

Post »

aledra7 pisze:Kasiu dawno nie zaglądałam a tu takie cuda u Ciebie :D australis z meszkiem piękna. Pokaż swoją serpens i thomsonii w całej krasie :D
Olu miło mi że do mnie zajrzałaś :P
Postaram się dziś cyknąć fotki i wstawić :P
Wczoraj miałam króciutkie :arrow: ale bardzo miłe spotkanie z Anią ;:1
Dostałam śliczne hoje :P
karolaipiotr pisze:Twoje hoje są po prostu cudowne!!!!!! Nie mogłam oderwać oczu od monitora, ja mam dopiero jedną i jest malutka ( ma 5 listków) ale będę o nią walczyła żeby jednak zaczęła rosnąć . Naprawdę ogromne brawa za taką kolekcję ;:63
To wszystko dzięki koleżankom z forum :P zasiały bakcyla , a reszta to tylko upolowane sztuki na all... i gdzie sie dało > no i z wymianek :P
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p

Post »

Z Anią Czarnotą? ja niestety nie mogę powiedziec żeby nasze transakcje były miłe ostatnio. Kupilam compacte ktora dotarła z przesuszonymi listkami, dostosowalam sie do rad Ani jednak listki zaczely odpadac :( A Ania nie odzywa sie do mnie, nie odpisuje na wiadomosci ani z forum ani z All. Nie wiem co mam sobie myśleć. Najgorsze jest to że kupilam dwie hoje i obie ledwo żyją. W sumie to nie żyja bo jedyne co jeszcze wygladalo na takie do uratowania to obcielam i staram sie ukorzenic jednak i tak zauwazylam sie odpadaja liscie wiec nic z tego nie bedzie. Jestem bardzo rozczarowana tymbardziej ze pisalam do niej kilka razy a ona nie odpowiada wcale :?
Awatar użytkownika
kocurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2008, o 11:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A w tym sklepie (Równa?) to po ile hoje sprzedają?
Ja pierwszy raz w kwiaciarni upatrzyłam hoję bellę kwitnącą, nie taka małą, za 35 zł. Dużo?
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p

Post »

Nie wiem czy dużo. Widzialam na all po nizszej cenie no ale powyżej 35 zl tez byly
Awatar użytkownika
kocurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2008, o 11:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

FIGA pisze: Z tego co wiem to z tego jednego listka wyrośnie Ci cd... tylko będziesz musiała uzbroić się w cierpliwość > bo to może potrwać nawet 3-4 lata :cry:
Z takiego jednego listka jednak coś wyrośnie? :shock: rany, a ja widziałam w castoramie takie, i nie kupiłam...
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p

Post »

A rozmawiacie o Kerii?
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aledra7 pisze:Z Anią Czarnotą? ja niestety nie mogę powiedziec żeby nasze transakcje były miłe ostatnio. Kupilam compacte ktora dotarła z przesuszonymi listkami, dostosowalam się do rad Ani jednak listki zaczely odpadac :( A Ania nie odzywa się do mnie, nie odpisuje na wiadomosci ani z forum ani z All. Nie wiem co mam sobie myśleć. Najgorsze jest to że kupilam dwie hoje i obie ledwo żyją. W sumie to nie żyja bo jedyne co jeszcze wygladalo na takie do uratowania to obcielam i staram się ukorzenic jednak i tak zauwazylam się odpadaja liscie wiec nic z tego nie bedzie. Jestem bardzo rozczarowana tymbardziej ze pisalam do niej kilka razy a ona nie odpowiada wcale :?
Olu z tego co ja wiem to Ania teraz jest w rozjazdach :arrow: może dlatego nic nie odpisuje :?:
Przypuszczam że jak odpocznie po wczorajszej wycieczce to odezwie się do Ciebie :P

Olu gratuluję sreberka
kocurek pisze:A w tym sklepie (Równa?) to po ile hoje sprzedają?
Ja pierwszy raz w kwiaciarni upatrzyłam hoję bellę kwitnącą, nie taka małą, za 35 zł. Dużo?
Różnie po 20zł po 30 zł
Myślę że jak za kwitnącą 35 zł to jeszcze nie tak dużo :P
Na all... płacę po 18 zł za dwa listki bez korzonków :cry:
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p

Post »

Kasiu dziękuje :D
Mam nadzieje ze sie odezwie bo juz pisalam do niej jakis czas temu, chyba już prawie od dwóch tygodni
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p

Post »

Kasiu a co za nowości dostalas :?: pochwal sie :D
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Olu jak cyknę fotki :arrow: Ania mi napisze co to jest i wtedy będzie wszystko jasne :P
Mówiła mi co jest co i wiem co kupowałam , ale nie chcę czegoś pokręcić :oops:
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Ja czekam z niecierpliwością :lol: :lol:
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p

Post »

Juz Ci zazdroszcze :D sama mam ostatnio taka ochote na jakąś nową hojkę ale nic nie mogę trafić. Na All. nic nowego nie ma, a poza tym trochę ubyło ofert. Zastanawiam się czy zamawiac sadzonki u Paula bo troche boje sie że mogą podróży nie przeżyć ale bardzo mnie kuszą co niektóre :wink:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”