Czekać mogę ,bo sam listek też bardzo mi się podoba,
modlę się tylko ,abym go nie przelała(często mi się to zdarza,niestety).

Olu miło mi że do mnie zajrzałaś :Paledra7 pisze:Kasiu dawno nie zaglądałam a tu takie cuda u Ciebieaustralis z meszkiem piękna. Pokaż swoją serpens i thomsonii w całej krasie
To wszystko dzięki koleżankom z forum :P zasiały bakcyla , a reszta to tylko upolowane sztuki na all... i gdzie sie dało > no i z wymianek :Pkarolaipiotr pisze:Twoje hoje są po prostu cudowne!!!!!! Nie mogłam oderwać oczu od monitora, ja mam dopiero jedną i jest malutka ( ma 5 listków) ale będę o nią walczyła żeby jednak zaczęła rosnąć . Naprawdę ogromne brawa za taką kolekcję
Olu z tego co ja wiem to Ania teraz jest w rozjazdachaledra7 pisze:Z Anią Czarnotą? ja niestety nie mogę powiedziec żeby nasze transakcje były miłe ostatnio. Kupilam compacte ktora dotarła z przesuszonymi listkami, dostosowalam się do rad Ani jednak listki zaczely odpadacA Ania nie odzywa się do mnie, nie odpisuje na wiadomosci ani z forum ani z All. Nie wiem co mam sobie myśleć. Najgorsze jest to że kupilam dwie hoje i obie ledwo żyją. W sumie to nie żyja bo jedyne co jeszcze wygladalo na takie do uratowania to obcielam i staram się ukorzenic jednak i tak zauwazylam się odpadaja liscie wiec nic z tego nie bedzie. Jestem bardzo rozczarowana tymbardziej ze pisalam do niej kilka razy a ona nie odpowiada wcale
Różnie po 20zł po 30 złkocurek pisze:A w tym sklepie (Równa?) to po ile hoje sprzedają?
Ja pierwszy raz w kwiaciarni upatrzyłam hoję bellę kwitnącą, nie taka małą, za 35 zł. Dużo?