Działka Gigusi, r.2009 cz.2
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bo coś w tym jest ...
W tej wspólnocie, we wzajemnym wspomaganiu, myśleniu i modlitwie tych co wierzą.
Najważniejsze że idzie ku lepszemu, że będzie coraz lepiej, choć pewnie czeka was długa droga do pełni zdrowia.
Ale dacie radę.
Macie siebie nawzajem, grono życzliwych osób i nasze wsparcie.
Tylko się nie zniechęcajcie bo najważniejsza jest cierpliwość i wytrwałość.
Jak znam mężczyzn to za jakiś czas Darek będzie miał dość lekarzy, zabiegów, kolejek itp....
Ale zmuś go !!!!
To dla waszego wspólnego dobra.
Przed Wami jeszcze sporo dobrych chwil, sporo dobrego, więc trzeba się do tego przygotować.
I zamknąć za sobą drzwi niosące złe wspomnienia.....
W tej wspólnocie, we wzajemnym wspomaganiu, myśleniu i modlitwie tych co wierzą.
Najważniejsze że idzie ku lepszemu, że będzie coraz lepiej, choć pewnie czeka was długa droga do pełni zdrowia.
Ale dacie radę.
Macie siebie nawzajem, grono życzliwych osób i nasze wsparcie.
Tylko się nie zniechęcajcie bo najważniejsza jest cierpliwość i wytrwałość.
Jak znam mężczyzn to za jakiś czas Darek będzie miał dość lekarzy, zabiegów, kolejek itp....
Ale zmuś go !!!!
To dla waszego wspólnego dobra.
Przed Wami jeszcze sporo dobrych chwil, sporo dobrego, więc trzeba się do tego przygotować.
I zamknąć za sobą drzwi niosące złe wspomnienia.....
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani jestescie wszyscy bez żadnego wyjątku.
Bardzo Wam dziękuję, a jak to dla mnie ważne to juz nie powiem.
Zaraz powoli sie zmyje, bo do pracy rano.\
Oby tylko gość poszedł siedzieć- bo jak go wypuszczą to dopiero będziemy się bać.
Darek zawsze mi mówił, że zatrzymany ten zainteresowany to wie wszystkoo nas . Niestety to prawda. Nie raz sie na własnej skórze przekonałam, jak nachodzili mnie do domu różni...
Bardzo Wam dziękuję, a jak to dla mnie ważne to juz nie powiem.
Zaraz powoli sie zmyje, bo do pracy rano.\
Oby tylko gość poszedł siedzieć- bo jak go wypuszczą to dopiero będziemy się bać.
Darek zawsze mi mówił, że zatrzymany ten zainteresowany to wie wszystkoo nas . Niestety to prawda. Nie raz sie na własnej skórze przekonałam, jak nachodzili mnie do domu różni...
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kiedy już najgorsze minęło, to może zaczniesz zauważać dobre strony sytuacji? Teraz będziesz miała więcej męża w domu 

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj GIGUSIU, z niepokojem oczekiwałem na Twoją wiadomość o stanie zdrowia Twojego męża. Cieszę się że najgorsze ma za sobą.
Wiem z jakim zagrożeniem Twój małżonek ma na co dzień w pracy , przepracowałem w tym zawodzie kilkadziesiąt lat i niejednokrotnie tylko szczęście zdecydowało że doczekałem emerytury. Przekaż swojemu mężowi ode mnie życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.
Wiem z jakim zagrożeniem Twój małżonek ma na co dzień w pracy , przepracowałem w tym zawodzie kilkadziesiąt lat i niejednokrotnie tylko szczęście zdecydowało że doczekałem emerytury. Przekaż swojemu mężowi ode mnie życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.