Nie cierpię fotosika , kurcze chciałam wgrac fotki , i wiecie co zostało mi tylko 7% limitu , normalnie , a w tym miesiącu wgrałam zaledwie 20 fotek . Musiałam się zalogowac na ImageShack , jakimś cudem udało mi się i fotki nareszcie są ;) Oglądajcie, podziwiajcie ... moje małe maluchy
Zabrakło mi małych doniczek, więc ile mogłam to upchałam do jednej , na razie musi tak byc
Anetko cudności nam pokazujesz, szczególnie astro.........
kaktusy z fotki bardzo mi się podobają:)))))))))))))))))
Jeśli chodzi o fotosik, to dziwne, ja na fotosiku wkleiłam sporo zdjęć i mam połowę transferu...
może wklejasz za duży rozmiar?
Beciu rozmiar jest dobry , ale na innym forum przeczytałam taką informację , że im większą oglądalnością cieszą się dane fotki , tym szybciej limit transferu wzrasta . Tak sobie teraz myślę , że chyba faktycznie tak jest . Bo w ubiegłym miesiącu wgrałam około 70 fotek i było ok. ,a teraz 20 i po moim limicie .
ja też czytałam, ale było o tym, że gorzej jest jak wkleja się miniaturki, bo wtedy wszyscy otwierają i limit się zwiększa, ale...sama nie wiem jak to jest?
kati-1976 pisze:Piękneeeeeeeeeee
Widzę, ze też się skusiłaś na Faucarię, E. meloformis i Pleiospilos
Euphorbia meloformis podobała mi się już od dawna , tak więc postanowiłam ,że najwyższy czas ją zdobyc , a pozostałe dwa ... , to tak jakoś wyszło i już je polubiłam