Ogródek KaRo cz.2
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hmm... czy to jakiś dziurawiec? 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Karo czy to niebieskie to ułudka?Napisz jak wysoka jest ta kalina i czy naprawdę tak ładnie pachnie.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Aniu - tak to ułudkaLady-r pisze:Karo czy to niebieskie to ułudka?Napisz jak wysoka jest ta kalina i czy naprawdę tak ładnie pachnie.
Kalina wonna dorasta do 3 m ,ale u mnie to zaledwie 80centymetrowy krzew i ma 3 kwiaty- autentycznie pachnące.

bobi Moje szałwie przycięłam w ostatni poniedziałek - też więc jeszcze nie ruszyły a wygladająbobi pisze:
Karo, czy ta Twoja szałwia "ruszyła"![]()
Mam u siebie szałwię lekarską Tricolor. Zimą była przykryta sosnowymi gałązkami.Wczesną wiosną dość mocno ją przycięłam - tak w książkach radzili - a teraz się martwię, że zrobiłam krzywdę roślince, bo wygląda jakby wyzionęła ducha

Pozdrawiam KaRo
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Piękną już masz wiosnę u siebie KaRo!
I fajni goście wpadają do Ciebie do ogródka!
Ale najbardziej zachwyciłam się ... dziurawcem! ale nie wiem dlaczego musiałaś te piękniste odrosty obciąć?
To faktycznie ogromna frajda obserwować jak rosną rośliny.
Ja ostatnio podziwiałam na działce rozwijające się krokusy. Bardzo to dla mnie było ciekawe, bo pierwszy raz w życiu widziałam je w tak wczesnej fazie wzrostu - "na żywo".
Wiosna jest wspaniała!
I fajni goście wpadają do Ciebie do ogródka!
Ale najbardziej zachwyciłam się ... dziurawcem! ale nie wiem dlaczego musiałaś te piękniste odrosty obciąć?
To faktycznie ogromna frajda obserwować jak rosną rośliny.
Ja ostatnio podziwiałam na działce rozwijające się krokusy. Bardzo to dla mnie było ciekawe, bo pierwszy raz w życiu widziałam je w tak wczesnej fazie wzrostu - "na żywo".
Wiosna jest wspaniała!
Pozdrawiam serdecznie