Grazka_j mój ogród. cz.1
smowflake W doniczce tak bardzo nie chciała mi rosnąc, dopiero jak przesadziłam do ogrodu od razu ruszyła. Zobaczysz, że Twoja też będzie ładnie rosła. Podobno w sklepach ogrodniczych jest specjalny nawóz do datury. Ja nie miałam.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Tara Dziękuje za wizytę. Amarylisy też mi się podobają, tylko nie lubię dużo kwiatów w oknie a innego miejsca za bardzo nie mam. Ten dostałam od koleżanki - cebulkę i posadziłam.
Pozdrawiam i zapraszam zaglądaj jeszcze.
Pozdrawiam i zapraszam zaglądaj jeszcze.
grazka_j - moje wątki
Lila51 Miło Cię widziec. Dziękuję za komplementy. Miejsce jest rzeczywiście piękne(przynajmniej ja tak twierdzę) i wypoczywam tu wspaniale. ogród to moja pasja , ostatnio jeszcze bardziej się przekonałam mogę w nim spędzac dużo czasu. :P
Ostatnio polubiłam powojniki, to kolejne moje zachcianki w ogrodzie. Zapraszam zaglądaj jeszcze.
Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio polubiłam powojniki, to kolejne moje zachcianki w ogrodzie. Zapraszam zaglądaj jeszcze.

Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki
Halinko. To wspaniale, ja też! Niestety nie mam takiej możliwości. Mam tylko jeden sklep ogrodniczy a 20km dalej szkółkę. W szkółce zwykle nie ma, roślin, które chcę i ponadto jest drogo! Mam porównanie, bo jak jestem u rodziców tam mogę kupic naprawdę tanio.
Pozdrawiam serdecznie. Halinko miłego dnia Ci życzę.

Pozdrawiam serdecznie. Halinko miłego dnia Ci życzę.

grazka_j - moje wątki
Moniko dziękuję i ja miłego dnia Ci życzę.

Pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki
Storczyki są piękne i wcale nie aż takie wymagające... wystarczy raz na tydzien wstawić je na 20-30 min do wody (byle nie zazimnej) i namoczyć korzenie, i co jakiś czas zasilić, a po kwitnieniu przez 2-3 miesiące nie zasilać, żeby odpoczęły sobię 
A moje amarylisy nie sprawiają problemu... choć w tym roku o dziwno zakwita mała cebula a duża coś nie... może potrzebuje więcej odpoczynku

A moje amarylisy nie sprawiają problemu... choć w tym roku o dziwno zakwita mała cebula a duża coś nie... może potrzebuje więcej odpoczynku

marpa Marysiu Cieszę się, że mnie odwiedziłaś.
;:25 Miło mi, że podoba Ci się u mnie. Wpadnij jeszcze, zapraszam serdecznie.

grazka_j - moje wątki
Moniko Dziękuję.
Właśnie przeglądam i wklejam trochę lata dla odmiany. Trzeba naładowac akumulatory przed sezonem. Duża buźka ode mnie. ;:12 Miłego snu Ci życzę.
Pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki