Witam Was

Niestety od wczoraj nie mam netu bo prądu nie było i coś się spsuło;/ mam nadzieję, że szybko naprawią... bo ciężko mi było wytrzymać bez Was wieczorem
Ale za to zrobiłam przegląd zdjęć i mam dla Was pare pięknośći do obejrzenia ale musicie być cierpliwi tak jak ja i trzymać kciuki za powrót mojego netu
Teraz mam okienko w szkole więc do Was wpadłam

bo od dziś kolejny semestr się zaczął a mi tak się nie chce... a na dodatek w sesji byłam chora i mam jeszcze dwa egzaminy zaległe ;/
Dodatkowo wczoraj się troszkę podłamałam, bo jak Wam mówiłam chciałam iść na praktyki letnie do Plantico i zawiozłam wczoraj CV... jak byłam tydzień temu to kierowniczka w sklepie mówiła, że się jakoś dogadamy... a wczoraj zaniosłam to cv do sekretariatu i poszłam potem do ich sklepu cos oczywiście jeszcze kupić
I żałuję, bo będąc w sklepie słyszałam jak ta pani z sekretariatu dzwoniła do jakiegos faceta w sklepie i on mówił, że jakto dziewczyna z Towaroznawstwa jak to trzeba mieć wiedzę ogrodniczą, żeby tu na praktyki

przecież jak ktoś to kocha to się wszystkiego może sam nauczyć i nie wiem jak to będzie... ja się gdzie indziej nie widzę i teraz żałuję, że nie poszłam na ogrodnictwo, ale rodzice się bali że po ogrodnictwie w Warszawie mogę mieć ciężko z pracą...ale co z tego jak ja i tak bym chciała pracowac tylko przy roślinkach... no nic muszę pisać klejny list motywacyjny i chyba szukać na wszelki wypadek gdzie indziej...
Ale mimo wszystko pozdrawiam Was gorąco i oby do szybkiego napisania