Grazka_j mój ogród. cz.1
Halinko. Kupiłam powojnik tangucki na allegro- 2 szt. po 5zł. Zamierzam posadzic na drugiej działce. Ma bardzo duże przyrosty i jest bezproblemowy. Mam nadzieję, że szybko zasłoni siatkę i z daleka nie będzie widac co u mnie rośnie(to przed złodziejami). Jak zechcesz to podam Ci namiary.
Pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam serdecznie.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Alu Prawda, że ładnie? Miała straszyc chwastami.
Widziałam, że piękną daturę kupiłaś. Ja dostałam od kuzynki małą sadzonkę. Najpierw rosła w doniczce i niewiele rosła. Przesadziłam ją do ogrodu, to odżyła. Trzeba ja zasilac. Nawet zakwitła. Trochę późno, ale zakwitła. Na zimę zabieram ją do piwnicy. Oto ona.

Pozdrawiam serdecznie.

Widziałam, że piękną daturę kupiłaś. Ja dostałam od kuzynki małą sadzonkę. Najpierw rosła w doniczce i niewiele rosła. Przesadziłam ją do ogrodu, to odżyła. Trzeba ja zasilac. Nawet zakwitła. Trochę późno, ale zakwitła. Na zimę zabieram ją do piwnicy. Oto ona.

Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki
Halinko Powojnik tangucki jest świetny. Szukałam go w ubiegłym roku, ale mieszkam w małej mieścinie, więc nie trafiłam. Znalazłam na allegro i już kupiłam. Zamierzam posadzic na drugiej działce, chcę żeby szybko urósł i zasłonił siatkę. Jest bezproblemowy, wiec jestem dobrej myśli. Myślę, że spełni moje oczekiwania.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki
Na oknie zakwitł storczyk, który miał byc wyrzucony.(nie mam doświadczenia w tym względzie). Teraz będę ich miłośniczką, skoro nie dbałam o niego a on tak ładnie zakwitł.

grazka_j - moje wątki
grazka_j - moje wątki
grazka_j - moje wątki
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grażynko , masz pięknie położoną działkę , tylko pozazdrościć . Spodobały mi się u Ciebie szczególnie klematisy i róże nic nie ujmując pozostałym roślinom . Będę wpadać do Ciebie częściej i podziwiać dalszy rozwój Twoich działek .
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam