Witamy serdecznie nowego kaktusiarza na naszym forum:) Ale chyab nie taki nowicjusz bo okazy przepiękne. Jak ja kocham gymnocactusy. Masz jeszcze jakies inne? Podziwiam twoje okazy
to mój stary znajomy Stary tylko w przenośni . Krzysiu witamy Cię u Nas, tak się cieszę, ze mnie posłuchałeś . No i zawitałeś. Dzięki. No dawaj tu kwiaty Cereus . Wklej Krzysiu fotki kwiatów Cereus, bo warto. Jest na co popatrzeć.
Jestem troche lepszym kaktusirzem niż komputerowcem,chcialem wprowadzic więcej zdjęc ale mi nie wyszło,czy jest jakieś ograniczenie w ilości wprowadzanych zdj.?
Krzysiu na fotosiku wklejaj, wklejasz po 4 na raz i nowe 4 wklejasz, nie ma ograniczenia. Za jednym razem możesz wstawić 4 w jednym poście, ale po wstawieniu 4 fotek wybierasz polecenie ,,kliknij aby dodać zdjęcie do postu". Raczej nie ma ograniczeń. Krzysiu pokaż jak kwitną Cereus .
Krzysiu nie często ogląda się te kwiaty. Gratulacje szczere. Piękności i szacunek dla hodowcy, bo nik na tym forum kwiatów Cereus nie doczekał. Pozdrawiam.
Dzięki za dobre słowa,nie uwierzysz ale cereus kwitnie od tej pory jak żona na nim usiadła i go złamała.Naprawdę nie iedziałem kogo wtydy ratowac,wybór był trafny.Wniosek:cereusy kwitną po przycięciu i ponownym zasadzeniu!!! Niedługo następne fotki
witamy nowego kolegę!!!
szczególnie witam, bo tak blisko:)))))))))
bardzo ładne kaktusy
pokazuj i pokazuj.....
ja na fotosiku wklejam po 10 fotek jednorazowo
PS>napisz nam o sobie coś więcej