Gabi, Twoje zdjecia nigdy się nie znudzą ;)Gabriela pisze:Dziewczyny kochane, zostańcie ile chcecie.
A ja Wam od czasu do czasu pokaże jakieś zdjątka, aby się Wam nie nudziło.
A i kawy zaparzę co by Wam się spać nie chciało...![]()
alana pisze:Gabi, Twoje zdjecia nigdy się nie znudzą ;)Gabriela pisze:Dziewczyny kochane, zostańcie ile chcecie.
A ja Wam od czasu do czasu pokaże jakieś zdjątka, aby się Wam nie nudziło.
A i kawy zaparzę co by Wam się spać nie chciało...![]()
A i my może coś doniesiemy pożywnego
Toż to tłusty czwartek już niedługo! Ale będzie pączków i róż karnawałowych, w rewanżu zapraszam do siebie w czwartek na małe co nieco ;)
Aluś, ja się linią nie przejmuję... jest prosta jak drut... bez wcięcia i wycięciaalana pisze:Gabi zapraszam. Planuję te róze ;) mam nadzieję, że je zrobię. A o linię Ty się martw, wiosna coraz bliżej, jak już będziemy ryć w naszych ziemiach, to nie będziemy nawet mieli kiedy myślec o jedzeniu, trzeba teraz zapasy zrobić![]()
basow@ pisze:Jak przyjemnie.Wiadomo ,że jak się człek chce trochę zrelaksować po ciężkim dniu - do Ciebie może lecieć jak w dym!
Nie będę oryginalna , jak stwierdzą,że najbardziej podoba mi się zdjęcie pokazujące Twój kwitnący ogród z perspektywy.....Jak ja już tęsknię za takimi widokami!
A póki co , znowu sypie śnieg...
Izuś, fajna ta tajemnica...liska pisze:Gabiś widzę, że tęsknisz za wiosną ... powiem Ci w tajemnicy ... że już niedlugo ... za miesiąc/dwa ... będziemy miały kwiaty w ogródkach
Gabi, i m zadowolony...Gabriela pisze:Aluś, ja się linią nie przejmuję... jest prosta jak drut... bez wcięcia i wycięcia
Przez to siedzenie przed kompem trochę mi przybyło, ale niech tam...
M to odpowiada, to co się będę martwić na zapas...![]()
Halinko, a Twój to co ? To dopiero śliczny ogródek...eukomis pisze:Gabrysiu cudny ten twój ogród tyle kolorków, aż miło na duszy się robi
Alu, a Ty potrafisz???alana pisze: Gabi, i m zadowolony...![]()
Ja chyba muszę sobie zrobić urlop od kompa, bo takie wieczorno-nocne siedzenie jest niezbyt zdrowe, bo zawsze coś się podjadaA tu tłusty czwartek jeszcze na dokładkę
Iwonko, wydaje mi się że pomyliłaś wątki.iwonaxp pisze:Witaj Maju
Spacerowałam po Twoim ogrodzie i naprawdę bardzo mi się podobał. Masz wiele ciekawych roślin ale jedna urzekła mnie szczególnie. Pisałaś że wiele czasu zajęło Ci zdobycie jej .Powiedz mi co to za roślinka i gdzie udało Ci się dostać ? Czy to cebulka, kłacze,czy nasiona ?czy wieloletnia czy nie ? czy zimuje w ogrodzie czy nie
Hmmm mnie ona przypomina lilię wodną ale z Twojego opisu wynika że nie