Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

piękne. ta rózowa Vanda z 1. zdjęcia podobna do mojej.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

AGNESS - no tak.. , ja sobie nie pozwolę na takie zakupy... , ale Ty nie masz na co narzekać :roll: , taka piękna i duża kolekcja.. Teraz nie będe miał czasu bo szkoła.. , ale musze cie odwiedzić :oops: w wątku.. :oops: . Jutro sie postaram :wink: .

Storczykowa - a nie taka sama ?

Pozdfrawiam i zmykam sie pakowac , kolacja , film i spać.. bo jutro do szkoły...
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
śnieżka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 12:53

Post »

No to życzę powodzenia, u nas właśnie zaczęły się ferie. :D
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Artur jakie fantastyczne zdjęcia. Super sprawa :shock: :)
Ja dzisiaj widziałem w Lidlu masę kwiatów, po prostu
ogrom. A storczyki jakie piękne że aż mi się źle zrobiło
bo na koncie pustki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale nie ma mowy muszę sobie sprawić w końcu jednego,
choć takiego maleńkiego :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulipan998 pisze:AGNESS - no tak.. , ja sobie nie pozwolę na takie zakupy... , ale Ty nie masz na co narzekać :roll: , taka piękna i duża kolekcja.. Teraz nie będe miał czasu bo szkoła.. , ale musze cie odwiedzić :oops: w wątku.. :oops: . Jutro się postaram :wink: .

Pozdfrawiam i zmykam się pakowac , kolacja , film i spać.. bo jutro do szkoły...
nie, bo nie ma 2 identycznych storczyków, a poza tym moja miała chyba trochę większe kwiaty. ale są piękne. z Vand najbardziej podobają mi się te o kwiatach w kratkę, bo są oryginalne.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witam po długim i męczącym dniu...! :D
Jutro mamy w szkole walentynki i kopy kopert z kartkami podpisuję :lol: .

Śnieżko.. - ale dobrze tym uczniom co dopiero im zaczęły się ferie... :roll: .

Krzysiu - ja to truje tacie głowę , aż poskutkuje ;:216 . Bywa to trudne... Ja na razie nie poszaleję.. , chyba , że odrobinę ogródkowo , bo muszę , ale storczykowo to tylko z tym mini markiem.. :wink: :lol:

Boje sie strasznie , że euro skoczy... , słyszałem w wiadomościach , że może być po pnad 5 zł :shock: , wtedy bym chyba musiał w ratach spłacać Jolusi :wink: :lol: :shock: .

Storczykowa - nie ma.. , może idealnie identycznych to nie ma.. , ale kolorystycznie...
, w każdym bądz razie podobna :wink: . A ta niebieska w kratkę to mój ulubiony kolor vand.. , ta o której tyle marzyłaś.. Ja też kiedyś sobie ją kupie , żebym miał wydać ponad 200 zł... :lol: . Na razie nie.. , poza tym teraz nie mam dużo kasy..

Pozdrawiam ! :D

Ps. teraz wpadłem tylko na chwilę.. , w piątki i weekendy na dużo dłużej :wink: :roll: .
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zapomniałem.. , przeniosłem wszystkie phalaenopsisy i cambrie do mojego pokoju w inne miejsce.. , trochę ciemno.. , ale może będzie im dobrze.. , odsłaniam firankę jak jestem w szkole.. i długo lampa się świeci to doświetla.. :lol: . Nie mogę bez nich żyć.. , a tam było trochę za zimno...

Edit

Wstawię trochę zimy :lol: :roll: , kiedy to stopnieje.. :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Storczykowa - nie ma.. , może idealnie identycznych to nie ma.. , ale kolorystycznie...
, w każdym bądz razie podobna . A ta niebiebieska w kratkę to mój ulubiony kolor vand.. , ta o której tyle marzyłaś.. Ja też kiedyś sobie ją kupie , żebym miał wydac ponad 200 zł... . Na razie nie.. , poza tym teraz nie mam dużo kasy..
ja też najbardziej lubię niebiesko-fioletowe (bo nie są tak idealnie niebieskie) Vandy w kratkę. długo na nią czekałam, bo ponad 3 lata, ale w końcu ją zdobyłam... xhciałabym znowu ujrzeć jej kwiaty.

dużo u ciebie śniegu... u mnie niestety też. nie umiem się doczekać wiosny. będą kwiatki, ciepło i... wystawa storczyków.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zima , zima zima.... :evil: , ja tez chce wiosnę.. :roll: , w domu już dzisiaj zakwitła :lol:
Obrazek

Obrazek

Drugi narcyz powinien zakwitnąć 2 żółtymi kwiatami z pomarańczowymi środkami , a hiacynt dwoma pędami będzie kwitł na biało :wink: , szkoda , że nie będą pewnie kwitły razem....

Jutro będę miał trochę więcej czasu to może i będą foty storczyków :wink: .

Ten z różową warżką , biały z rumieńcami... :lol: , zaczyna przygotowywać się do przekwitania i.... :shock: pachnie lekko jak hiacynty :shock: , kilka razy sprawdzałem :P .

Pozdrawiam ! :D
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Artur, zima daje nam się we znaki i wszyscy już marzymy o wiośnie, ale ... w zimie, niech będzie... zima !
W końcu klimat i tak już wariuje :wink:
Jeszcze trochę i doczekamy się ;:3 ;:3 ;:3
A Twoje narcyzy urocze i bardzo optymistyczne :)
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

Jak mieszkasz przy głównej drodze to tak koło 18 jutro wypatruj na drodze zielonej Corsy :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Ale ładny narcyz, a mój już przekwita ale cieszyłem się dość sporą ilością kwiatów.
Z tym że całe były żółte :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Tulipan998 pisze:AGNESS - no tak.. , ja sobie nie pozwolę na takie zakupy... , ale Ty nie masz na co narzekać :roll: , taka piękna i duża kolekcja.. Teraz nie będe miał czasu bo szkoła.. , ale musze cie odwiedzić :oops: w wątku.. :oops: . Jutro się postaram :wink: .

Pozdfrawiam i zmykam się pakowac , kolacja , film i spać.. bo jutro do szkoły...
Arturku bardzo się cieszę, że podoba Ci się moja kolekcja, nie jest ona bardzo duża i już dużo większa nie będzie, jeszcze najwyżej tylko kilka Phal, z powodu braku miejsca :cry: Bardzo się cieszę, że zamierzasz mnie odwiedzić :D zapraszam :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

piękny narcyz. takie białe z żółtym środkiem też zawsze na wiosnę są na podwórku, ale bardziej delikatne, drobne, z malutką żółtą falbanką na środku. są jeszcze zwykłe żółte żonkile i 1 pełny, który zasiał się w trawie. nie ma kilku płatków, tylko dużo i jest bardzo dziwny i oryginalny.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie kochani 1 ja tyl;ko na sekunde , daje oznaki życia :lol: , nie mam zupełnie czasu... , musiałem wkówać... i byłem u babci na chwile... :wink: :roll: .

Dzięki wszystkim za odwiedzyny ! :D

Ariel.. , patrzyłem... :lol: , ale ja nie mieszkam blisko głównej :lol: .

AGNESS - w piątek wpadne...

Jutro zorganizuję godzine na forum :wink: , a w piątek nawet 3 , a może więcej :lol: . Miałem kartkówke z chemii.... , myślałem że nic nie napisze.. , ale nawet dobrze mi poszło :lol: .

Pozdrawiam serdecznie !
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”