Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- Grzesiu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co tu za gniewanie.....zachowujecie się jakbyście ze stażu z Chin wróciły
.....(ale mi się podoba ten tekst)
Więc spokój mi tu......dziewczyny
Geniu Byłem w pracy, posadziłem z tysiąc pelargonii, przywiozłem trochę miału do kotłowni taczką, podlewałem, a pózniej pojechałem do ......ogrodniczego...zaraz wkleję zdjęcia u siebie
Ale nic specjalnego nie ma jeszcze
.....(ale mi się podoba ten tekst)

Więc spokój mi tu......dziewczyny

Geniu Byłem w pracy, posadziłem z tysiąc pelargonii, przywiozłem trochę miału do kotłowni taczką, podlewałem, a pózniej pojechałem do ......ogrodniczego...zaraz wkleję zdjęcia u siebie

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grzesiu my się nie gniewamy tylko żartujemy Widzę że miałeś pracowity dzień .Właśnie słyszałam że zima jeszcze potrwa to dobrze że mam zimną piwnicę bo gdzie przetrzymałabym moje zakupyGrzesiu pisze:Co tu za gniewanie.....zachowujecie się jakbyście ze stażu z Chin wróciły
.....(ale mi się podoba ten tekst)![]()
Więc spokój mi tu......dziewczyny![]()
![]()
![]()
Geniu Byłem w pracy, posadziłem z tysiąc pelargonii, przywiozłem trochę miału do kotłowni taczką, podlewałem, a pózniej pojechałem do ......ogrodniczego...zaraz wkleję zdjęcia u siebie![]()
Ida nie musisz mi mówić też zrywałam truskawki na polu wiem jaka to ciężka praca.Naprawdę podziwiam Cię że tak sobie radzisz
Genia
Gieniu jeśli chodzi o oczko to nie to żebym Ci odradzała bo jak patrze na te wszystkie piękności oczkowe zamieszczone na forum to znowu bym je zrobiła.
Moja przygoda z oczkiem zaczeła sie jakies 5 lat temu , z roku na rok było coraz gorzej .Zielona woda , glony (nie pomagały żadne środki ) pękająca folia z roku na rok coraz gorzej to wyglądało .Najgorszym utrapieniem chyba było to że strasznie u nas woda wysychała latem jak były upały to z dnia na dzień potrafiło ubywać ko 7 cm wody.
W końcu w zeszłym roku kiedy wyschło prawie wszystko postanowiliśmy zasypac oczko i zrobiłam nowa rabatkę .
Moja przygoda z oczkiem zaczeła sie jakies 5 lat temu , z roku na rok było coraz gorzej .Zielona woda , glony (nie pomagały żadne środki ) pękająca folia z roku na rok coraz gorzej to wyglądało .Najgorszym utrapieniem chyba było to że strasznie u nas woda wysychała latem jak były upały to z dnia na dzień potrafiło ubywać ko 7 cm wody.
W końcu w zeszłym roku kiedy wyschło prawie wszystko postanowiliśmy zasypac oczko i zrobiłam nowa rabatkę .