Ogród Andzi
wiaj na forum ja też jestem nowa ale w porównaniu do ciebie to jeszcze mi daleeeeeko naprawde świetnie sie zapowiada a co do ogrodzenia to wiesz jak go nie ma zawsze możesz ;wejsć ;w pole bedziesz nie ograniczona 

Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
Kupiłam nasionka na nowy sezon, napiszcie czy jaskry są byliną, trzeba wykopywać je na zimę. Przeczytałam tylko że trzeba je moczyć przez kilka godzin przed posadzeniem. Nasadzenia piętrowe -fotki skopiowałam z książki, jest tego sporo.Pojemniki stojące,wiszące nawet wykorzystanie do obsadzeń stare zlewy, rury kominowe,malowanie starych donic. Robienie kompozycji z przeróżnych kwiatów. Róża z pierwszej fotki niestety nie wiem jak się nazywa, ale zapytam.Ten pan co sprzedaje ma w ofercie również szczepione na pniu.

Witajcie
Gieniu u mnie na razie jest zima. Śniegu troszkę mniej,widać już ziemię. W ogródku rozrzuciłam tylko kretowiska. Kupiłam dzisiaj preparat na kreta. Martwię się bo porył miejsce z roślinami cebulkowymi. Obawiam się że nic nie wyjdzie. Przy domu jest cieplej zaczynają wychodzić krokusy. Na pociechę kupiłam liliowce oraz begonie bulwiastą. Szkoda twojej róży, ale można zastąpić ją inną, wybór jest duży.
Edytko zdjęcia będą, na razie nie mam. Ogródek według tutaj pokazywanych jest skromny. Jakoś tak wychodziło że sadziłam niskie roślinki, nie bardzo je widać. Myślę że w tym roku posadzę troszkę krzewów i jakieś większe drzewka.
Gieniu u mnie na razie jest zima. Śniegu troszkę mniej,widać już ziemię. W ogródku rozrzuciłam tylko kretowiska. Kupiłam dzisiaj preparat na kreta. Martwię się bo porył miejsce z roślinami cebulkowymi. Obawiam się że nic nie wyjdzie. Przy domu jest cieplej zaczynają wychodzić krokusy. Na pociechę kupiłam liliowce oraz begonie bulwiastą. Szkoda twojej róży, ale można zastąpić ją inną, wybór jest duży.
Edytko zdjęcia będą, na razie nie mam. Ogródek według tutaj pokazywanych jest skromny. Jakoś tak wychodziło że sadziłam niskie roślinki, nie bardzo je widać. Myślę że w tym roku posadzę troszkę krzewów i jakieś większe drzewka.