Witaj TARO i wpadaj kiedy tylko zechcesz .tara pisze:a ja cichutko i długo pospacerowałam sobie, ale już nie naduważywam gościnnosci, znikam, wrócę bo mi się bardzo tu podoba, cieplutko pozdrawiam
Będzie mi bardzo miło Cię gościć.

Wiosenna wystawa i kiermasz roślin w KrakowieJolantaGraj pisze:Jakich targów ASIU ?Aska pisze:Na all. Choć zastanawiam , się czy nie poczekać do targów - na 100% będzie p.Ewelina.
To mój mąż odwala największą częśc roboty w pasiece .Ja tylko pomagam .Gotuję syropki dokarmiam je na zimę ,zbieram ziółka i zajmuję się dystrybucją miodu .Mamy 16 rodzin.Też słyszałam o problemach pszczół .U nas w okolicy niektórzy pszczelarze już potracili swoje pszczółki .U nas jak na razie wszystko w porządku,miniony sezon był dla nas najlepszy jak do tej pory .Pszczółki mamy już gdzieś od 10 ,12 lat .evluk pisze:Moje Panie nie wiedziałam, że interesują Was pszczółki, razem z tatą prowadzimy niewielką pasiekę 10 pni od 9 lat-pszczoły są cudowne, niestety od jakiegoś czasu, jest problem na świecie z nimi, gdyż gwałtownie obniżyła się ich populacja w ulach, podobno to wina komórek telef., jeszcze tego nie potwierdzono do końca.![]()
Jolu tzn ,ze ty też jesteś pszczelarzem?
Zapraszam na spotkanie z pszczołami (i nie tylko) do mojego wątku........
Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru walentynkowego