Park krajobrazowy - minismok
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna Twoja zima - tylko pozazdrościć - u nas lekko opada śnieg. O Aspirinie pamiętam ale mam niedobre wieści - będzie w drugiej turze czyli z wiosennego kopania, na początku marca pojadę po pierwsze róże, zobaczymy jak będą wyglądały krzaczki, zrobię zdjęcia. Chciałam już zamówić byliny ale z tym poczekam. U mojej cioci w ogrodzie wyszły już pierwsze przebiśniegi - pierwsze oznaki wiosny w Wielkopolsce.
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
balon????? alez jest nieprzewidywalny przy wietrze jak haszczaki przy saniach!......moge krzyczec PROSTO! ale na lewo jest sarenek :x i .........kryhhfrs4
Mag
.......no i mam lek wysokosci
Hanuś czy Ty wiesz jak róze lubia snieg?!
Ave ......Ty sie "zajac" nie smiej tylko szykuj foremki jutro siejemy POMIDORY!
cmokasy zasypane

Mag

Hanuś czy Ty wiesz jak róze lubia snieg?!
Ave ......Ty sie "zajac" nie smiej tylko szykuj foremki jutro siejemy POMIDORY!

cmokasy zasypane
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
No właśnie, wszędzie zima i my naprawdę mamy dzisiaj siać te pomidory... Dokładniejszy instruktaż proszę - po ile tych ziarenek w dołek, czy raczej w jakis rządek ? Bo rozumiem, ze potem to bedziemy jeszcze pikować ? czy nie ?
Ale się Smokini wrobiła z tym prowadzeniem mnie za rękę w "hodowaniu własnych tomatów" hihihihi...
Ale się Smokini wrobiła z tym prowadzeniem mnie za rękę w "hodowaniu własnych tomatów" hihihihi...
-
- Kontakt:
Ave.........eksodus za oknem a my siejemy!
..........do tej mniejszej skrzynki siejemy........ziemi sypiemy po brzegi........w srodku palicem robimy rowek na głebokosci 1-2cm.........sypiemy nasionka[ albo wkładamy penceta co 5 cm]..........zasypujemy i podlewamy przez sitko do cukru pudru
........nakładamy folie z miesnego
i................GOTOWE!
aaaaaaa stawiamy na słonecznym parapecie o ile mamy takowy mimo megasniezycy posiadamy wrrrrrrr
Comusia jw.
i nie oczekujcie subtelnosci w czas zamieci 8) ..........sniegu mam po pas a niska nie jestem
cmokasy z gór

aaaaaaa stawiamy na słonecznym parapecie o ile mamy takowy mimo megasniezycy posiadamy wrrrrrrr
Comusia jw.

i nie oczekujcie subtelnosci w czas zamieci 8) ..........sniegu mam po pas a niska nie jestem

cmokasy z gór
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Rewelacyjnie u mnie się sprawdzają spryskiwacze po płynach do mycia szyb. Takie psik-psikminismok pisze:[...]i podlewamy przez sitko do cukru pudru[...]

Nie narzekaj Smoku, odcięta nie jesteś, prąd masz, internet masz, wodę masz...
Tylko się cieszyć z takiego odosobnienia

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
-
- Kontakt:

Santa Madonna poratuj! jutro z delegacji wrócic ma gazda ........hihihihihi.noce takie bielusienkie no i gwiazdy spac nie daja...a pod moje okieneczko jakies strachy zagladaja......
Bishop narzekałam jak byłam mała

cmokasy
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Znam tą odzywkę w wersji "pokazywałam jak byłam mała". Ale nie znam nikogo, kto jeszcze używałby jej. Smoki to prawdziwy reliktminismok pisze:[...] narzekałam jak byłam mała[...]

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz