Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cooooooooooo!!!! :shock: :shock: Monia - nie gadaj. 40,??// a ile dałabys mi??
Iduś czekałam na Ciebie, ale cichutko czytałam twoją rozmowę ze Zbyszkiem :? i sama nie wiem co gadać w tym temacie.
Kochana nie chciałam wykrakac powtórzyłam co słyszałam o tym mrozie . Brrrrrrrrrr
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Giguś, na tym awatarku trochę słabo widać, ale najwyżej 30 :D Równo za miesiąc kończę 41 lat :lol: :lol: Moje pięcioletnie dziecię mnie odmładza :lol: :lol:
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Giga jestem ,ale za chwilę musze zniknąć ,musiałam trochę popracaować dłużej o 4 godziny niestety :cry: i mój m się wkurza ,że nie mam dla niego czasu ,za godzinkę powinnam być .Zbyszek cóż co w myśli to i na języku ,ale ma rację mój mąż tylko z musu daje mi jakieś walentynki ,więc w tym roku ja sama sobie ją wybirę w ogrodniczym :lol: Czy ja tobie obiecałam jakieś pomidory ,bo jutro wysyłam po ludziach :?: MONIKO to ja nie wiem jak ty się konserwujesz ,poprosze o przepis :!: :shock: Mnie za tydzień stuknie 35 ,a wyglądam jak twoja starsza siostra .Wiem las Ci służy :!: a dziecko odmładza .Może ja też powinnam sobie zafundować :?:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Oj jakie tematy :lol: Ja też ćwiczę i popieram Monię ćwiczenia naprawdę działają cuda :lol: Jak się człowiek wciągnie to potem już idzie jak z płatka .
Iduś Ty nie przesadzaj wyglądasz bardzo ładnie i widać ,że masz wesołe usposobienie :lol:
ida74
---

Post »

Jadziu wesołe mam tylko wiosna ,latem i jesienią wczesną ,a zima wychodzi ze mnie niezła zołza.SERIO.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

A ja Cię Ido poznałam zimą i wcale nie jesteś zołza jesteś miłą młodą dziewczyną pełną energii.
Genia
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iduś nawet tak nie mów. jakie oponki. o co tu chodzi??? Ja jutro tez walentynki w ogrodniczym poszukam :lol:
Moje Gigulinki
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iduś, najważniejsze to siebie AKCEPTOWAĆ w całej rozciągłości :D Bo przecież zawsze się można do czegoś przyczepić :lol: :lol: Ile z nas to klasyczne piękności?? Nie mówię oczywiście o tych pseudo celebrytkach wyretuszowanych w photoshopie. Moim zdaniem piękna kobieta to kobieta w pełni akceptująca swoją kobiecość, zadowolona z życia, o bogatym wnętrzu...a to czy się waży parę kilogramów więcej czy mniej...jakie to ma znaczenie???

Niemniej dziecko bardzo polecam :!: :!: Będąc w Twoim wieku urodziłam Pawełka, uważam, że w sam raz :)
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iduś nie umawiałyśmy sie na pomidorki, pytałam Ciebie czy znasz żółte. Ale jeśli masz moze ze 3 nasionka tego jak określasz ananasowy, to ja z chęcią. No ewentualnie jeśli masz Iduniu dużo nadwyżek to skuszę sie z przyjemnościa, ale naprawdę nie chcę nikogo na siłę naciągać. :P
Moje Gigulinki
ida74
---

Post »

GENIU TY TO MNIE ZAWSZE JAKOŚ TAK POBUDZASZ DO ŻYCIA ,NIE WIEM CO W TOBIE JEST KOBIETO :?: GIGA nadwyżek to ja już nie mam ,ale ze trzy nasionka różnych dziwnych odmian dla ciebie się znajdą (3)podaj namiary na P.W. i ja już wiem czemu mówią do mnie szczera Kaśka.Monia wiem ,ale czasami jak wchodzę do sklepu szlak mnie trafia ,że nie ma moich rozmiarów .niby jestem balsamem na rany paru osobom ,ale :?:Monia Ty mnie nie namawiaj ,ja mam 2 gonzorów 14 i 11 lat i szału z nimi dostaje jak w dzień dzień się piorą ,i jeszcze musze z nimi walczyć o komp,mój m już się poddał ,korzysta z niego tylko jak śpimy :?: :roll: Mam chęć,ale do tanga trzeba dwojga.... :!:MONIA ty to jesteś jak moja pani od paznokci .....zajeb.......a :!:
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Geniu przesympatyczne zdjęcie dwóch fajnych dziewczynek umieściłaś :)
super! ;:48

a jeśli chodzi o figurę to najważniejsze w jakiej "skórze" kto sie dobrze czuje!
Obie fajnie wyglądacie dziewczynki :)
z uśmiechami Iza
u liski
ida74
---

Post »

liska .a jak było miło .Geni M za...ty facet ,tylko mz przegrane jak mój m .Musi płacic za wszystkie ogrodnicze zachcianki :lol: TAKI LOS :!:
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oooo :!: Widzę,ze wesolutko u Ciebie. I tak tradycyjnie na przedwiośniu "babskie" pogaduszki o diecie i gimnastyce... Pozwolisz,że wtrącę swoje "trzy grosze" ...( wiek mi na to pozwala :wink: ). Słyszałam,ze Francuzki zawsze chodzą wyprostowane i na wciągniętym brzuchu, dlatego tak ładnie się prezentują - widać to możliwe. Fotka bardzo fajna, obie wyglądacie na sympatyczne osóbki.
ida74
---

Post »

TU,JA a o czym tu gadać jak śnieg zaczyna sypac i mróz coraz większy :?: :roll:Bez przesady z tym wiekiem :!:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu, cieszę się, że powiedziałas o wciągniętym brzuchu :lol: :lol:

Iduś, dziękuję za komplement :D :D Z przykrością stwierdzam, że nie umiem robić paznokci i też korzystam z usług fachowej siły :lol: :lol:
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”