Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Moniu , ja też się badzo ciesze i juz biegne na PW :D .

Angess - Można tylko bardziej zachorowac , wyleczyc się nie da :lol: .

Iluż ja ostatnio mam gości ;:167 ;:11 ./
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jolusia
1000p
1000p
Od: 25 gru 2008, o 19:34

Post »

No to dawaj na calego :lol:
Pozdrawiam Jolanta
Storczyki Jolanty

:wit
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tulipan998 pisze:Śnieżko - Brassia są piekne , ale póki co na razie , trzymam się falków i jednej cambrii :lol: , ale kusi mnie to białe dendrobinum nobile :lol: , za 45 zł , ale takie cudniaste.... :P

Dla ciebie :

Obrazek

Jolu - Ja znalazłem jednego storczyka który mi się strasznie nie podoba... , a reszte też bym chciał , wszystkie :lol: :wink: . Ciesze się bardzo i nie moge się doczekac.. :D .

A to dla ciebie Jolu :D :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
a ja to co? przecież ja też uwielbiam Vandy. piękne są, zwłaszcza ta fioletowa w kratkę.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Duśka - to dla ciebie też :wink: , jeszcze pózniej poszukam , ale nie wiem czy już mam :wink: .
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ok. ja mam w kompie trochę fotek Vand, głównie moich, bo te z internetu dawno pokasowałam, by nie zajmowały miejsca w kompie.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Wiesz co.. , nie mam więcej.. , ostatnio jak byłem w storczykarni to kwitnęło raptem 5 vand... :roll: . Teraz się zacznie sezon letni to będe jezdził i zrobie fotki specjalnie dla Ciebie :wink: :lol: . Ja tez miałem troche z neta , ale pousuwałem :lol: , nawet gdzieś tam twoja chyba jeszcze mam jedną :lol: .
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

latem może będzie kwitło więcej. moje jak kwitły, to tylko latem. pewnie zakwitną w czerwcu/lipcu/sierpniu, albo wcale. chciałabym, by zakwitły. teraz już umiem robić dośc dobre zdjęcia, to będę mogła pokazać ich prawdziwe piękno.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No , trzymam kciuki za Twoje i za maluszka ! :P Może się wezną do roboty :lol: . Zdjęcia robisz piękne , a te z nowym phalaenopsisem.. :roll: , przepiekne :wink: .
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

może zakwitną... żeby chociaż 1 zakwitła, to bym się ucieszyła. najlepiej ta niebieska. tyle lat o niej marzyłam.
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Artur

storczyki są w Auchanie duży wybór po 17.99
oraz dendrobium po 32
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Storczykowa - tą niebieską to bym bardzo chętnie zobaczył jak kwitnie :wink: , jak tak długo nie kwitła to jest szansa.. , zapewne dlatego kwiatnie w lecie bo jest znacznie więcej światła :wink: .

Tess... - :shock: :shock: :shock: Po 17.99............... Ja trzymam kase na Mini Marka :lol: . Ale jak będe 28 w Rzeszowie to kupię jeszcze jednego.. , najlepiej potrójnego.. :lol: :wink: . A tak to dopiero pod koniec maja poszaleję , jak mama przyjedzie :wink: . I czekam na 1 storczyka od Bogumiły i kieika od Orange30 :wink: więc , jak wszystko przyjdzie to będzie 20 i jak jupie jakiegoś w Rzeszowie to 21 :wink: . Jak mam przyjedzie to kupie z 5 :lol: .
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

fajnie masz, że tak krótko zbierasz storczyki i już tyle masz. jak ja zaczynałam interesować się storczykami nie były tak łatwo dostępne jak teraz. dlatego moja kolekcja zaczęła się szybko powiększać dopiero w 2008 roku, wcześniej miałam nie więcej niż 10 Phalaenopsisów, a teraz mam ok. 40. a niebieska Vanda kwitła ostatnio w październiku, gdy ją kupiłam, może była jakoś pędzona, by zakwitnąć na wystawę, ale u mnie zawsze kwitną latem.
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Artur czy Ty chcesz mnie mieć na sumieniu ;:88 Takie Vandy pokazujesz? tym bardziej że moja już w wiecznej krainie sobie spoczywa :)
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Storczykowa - Fejnie.... ? Mnie sie wydaje , że już powinienem mieć ze 40... , dorodnych.. , te na razie nie są dużych rozmiarów.. ,a 3 są malutkie... , ale są :wink: . Ważne , że już trochę jest i na pewno będzie więcej :wink: . Chałbym mieć 40 takich wspaniałych fajków jak Ty :roll: :wink: i inne.. Nie kusi cię , żeby coś zamówić u Jolanty... ? :lol: Ja spróbuje z tym Mini Markiem :lol: :wink: . Na razie , padła m i tylko ta vanda , ale jak ona już przyszł to była klapnięta.. , to nie moja wina... :wink: .

Orange30 - oglądałem na fotosiku Twoje kwiaty i storczyki , piękności , widziałem tez vandę :wink: , może zakwitnie w tym roku :wink: .
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”