Ogród Igi - 2009.cz.2
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś to nie drogo kosztuje to kłącze, patrzyłam u mnie w ogrodniczym na razie nie ma ale pewnie dowiozą
Iguś pytam się bo nie każdego np. stać coś kupić a bardzo o czymś marzy. Tu są Kochani forumowicze i nieraz nas mogą uszczęśliwić
Tego akurat nie mam
jakbym miała to z pewnością bym Ci sprezentowała 

Iguś pytam się bo nie każdego np. stać coś kupić a bardzo o czymś marzy. Tu są Kochani forumowicze i nieraz nas mogą uszczęśliwić

Tego akurat nie mam

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jolu jesteś kochana, ja z moim namiętnym zbieractwem roślin mam już prawie wszystko co można na małym kawałku ziemi posadzić, a czekam jeszcze na przesyłki ze Słowacji, o Polsce nie wspomnę. Jak będziemy jeszcze kilka lat na forum to stanę się etatowym rozdawaczem, bo bylinki w większości lubią jak się je dzieli.jollla500 pisze:Iguś to nie drogo kosztuje to kłącze, patrzyłam u mnie w ogrodniczym na razie nie ma ale pewnie dowiozą![]()
Tego akurat nie mamjakbym miała to z pewnością bym Ci sprezentowała
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tija kupisz sobie perukowca w żółtym kolorze, a klona tego najtańszego za 20 zł i będzie pięknie.tija pisze:Iga ja się nie dziwię że masz bo widziałam co nieco na zdjęciach , a dołować to Ty mnie lubisziga23 pisze:Tija troszkę Cię zdołuję, klony japońskie mam już trzy, ale perukowce tylko dwa.. Ja skończę z perukowcami w ogrodzie bo one najtańsze .
Iga sieję roślinki w domku , bo lubię patrzeć jak kiełkują i rosną , taka namiastka wiosny zimą , nie kupię klonika maluszka bo nie będę czekała i patrzyła jak w ciągu np 5 lat urośnie zaledwie kilka centymetrów do niego nie będę miała takiej cierpliwości jak do roślinek . Dlatego napisałam że najpewniejszym nabytkiem będzie perukowiec bo tani i ładny , widziałam z listkami zielonymi i ciemnymi ,może to były bordowe ?iga23 pisze:
Tija kupisz sobie perukowca w żółtym kolorze, a klona tego najtańszego za 20 zł i będzie pięknie.
Dodam że nie widziałam klonika japońskiego za 20 zł