Hosta foto rok 2008
Figa się boja. Niech no mnie tylko postraszy to Lafiryndy nie dostanie! A i innych z nasienia, co to mi dziwadła wyrosły, nie dostanie... a ona na paskowate łacną jest...
Ta klatka to fragmenty trzciny, co by za dużo słońca nie miał, zanim drzewka podrosną .
Freak to chyba zbyt odlegle skojarzenie, bardziej raczej się ze sfera psychiczną kojarzy. A Pidżamie chodziło raczej o wizualny pseudonim.
Pidżamo, powiedzmy że u mnie jest nieco inny klon niż u Ciebie, ze troszkę zmutował i mój Zygmuntem jest i koniec.

Ta klatka to fragmenty trzciny, co by za dużo słońca nie miał, zanim drzewka podrosną .
Freak to chyba zbyt odlegle skojarzenie, bardziej raczej się ze sfera psychiczną kojarzy. A Pidżamie chodziło raczej o wizualny pseudonim.
Pidżamo, powiedzmy że u mnie jest nieco inny klon niż u Ciebie, ze troszkę zmutował i mój Zygmuntem jest i koniec.
.. łacna nie łacna... Passenger on i basta!
a co do Lafiryndy i innych, to adres znam...z pozyskiwaniem interesujących mnie mutacji sobie poradzę 

Fakt, bardziej chodziło o uwypuklenie maziastych przebarwień...
Chciałam dać fotę mojego, ale nie potrafię się do niej dogrzebać
To coś innego, co by było jak w temacie:
Gypsy Rose, trzeci rok u mnie, szybko rośnie

a co do Lafiryndy i innych, to adres znam...z pozyskiwaniem interesujących mnie mutacji sobie poradzę

Fakt, bardziej chodziło o uwypuklenie maziastych przebarwień...
Chciałam dać fotę mojego, ale nie potrafię się do niej dogrzebać

To coś innego, co by było jak w temacie:
Gypsy Rose, trzeci rok u mnie, szybko rośnie

Beata

- zielono mi
- 500p 
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- HannaCS
- 500p 
- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam
wiosną czeka mnie przeprowadzka do nowego domu. To chyba dobrze, ale... ogród jest od południowej strony a ja ponad wszystko kocham HOSTY
wiem, że musze nasadzić jakieś drzewka, żeby ratować sytuację ale może któreś odmiany HOST znoszą większe słońce niż tylko do południa lub półcień??
czytam tu i czytam i to jakoś tak wygląda, że czasem rośliny wyjątkowo cieniolubne pięknie rosną w słoncu...
pomóżcie biednemu żuczkowi, który hosty sadził sobie na działce ale zawsze jak Bog przykazał w cieniu...
może trzeba po prostu eksperymenty przeprowadzać ??

tylko jak mi coś padnie to serce mi pęknie...
prosze o rady.

wiosną czeka mnie przeprowadzka do nowego domu. To chyba dobrze, ale... ogród jest od południowej strony a ja ponad wszystko kocham HOSTY
wiem, że musze nasadzić jakieś drzewka, żeby ratować sytuację ale może któreś odmiany HOST znoszą większe słońce niż tylko do południa lub półcień??
czytam tu i czytam i to jakoś tak wygląda, że czasem rośliny wyjątkowo cieniolubne pięknie rosną w słoncu...
pomóżcie biednemu żuczkowi, który hosty sadził sobie na działce ale zawsze jak Bog przykazał w cieniu...
może trzeba po prostu eksperymenty przeprowadzać ??

tylko jak mi coś padnie to serce mi pęknie...
prosze o rady.

- GERTRUDA
- 1000p 
- Od: 25 lis 2007, o 17:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tomaszu ona ma kwiat niezwykle okazały , tu na zdjęciu już trochę przekwita.Kwitnie długo i obficie  . Nawet łodyga kwiatu jest dość wysoka ok 1.20cm z bardzo gęsto ułożonymi dużymi dzwonkami . W rogu zdjęcia z prawej strony widoczny jest pąk nagietka - widać  stosunek wielkości dzwonków do tego pąka .Liście wiosną są lekko niebieskawe troszkę jakby woskowane , a potem stopniowo robią się coraz jaśniejsze takie jakby żółte [ jak na zdjęciu ], aha i zawsze ciut się przypala mimo ,że jest na stanowisku  zacienionym  bez  bezpośredniego ostrego słońca  . Na pewno coś  Ci się przypomni  i nie będzie już NN  

Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........

śliczny ten Twój  Passenger to się dochowałaś odmiany, apetyczna bestyjka będzie się cieszył dużym powodzeniem tu na forum
 śliczny ten Twój  Passenger to się dochowałaś odmiany, apetyczna bestyjka będzie się cieszył dużym powodzeniem tu na forum 

Dziękuje bardzo - wiedziałam ,że Ty wiesz
  Dziękuje bardzo - wiedziałam ,że Ty wiesz