Ogródek Przemka cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to się obkupiłeś, że hoho
Dobrze, że areał powiększasz, bo gdzie byś się ze wszystkim pomieścił. Ja sobie nemezję taką samą jak Twoja (biało-niebieską) dokupiłam.
A po powrocie z Wrocławia to pewnie takie cuda pokażesz, że mi monitor pęknie, jak się będę w niego wgapiać bazyliszkowym wzrokiem

A po powrocie z Wrocławia to pewnie takie cuda pokażesz, że mi monitor pęknie, jak się będę w niego wgapiać bazyliszkowym wzrokiem

Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
-
Witaj Jolu! Tak naprawdę to lepiej sadzonkować koleusy pod koniec lutego i w marcu ale to forum czasami jednak sprawia, że chcemy pewne prace przyspieszyć. Na szczęście nie mam szklarenki a już się przekonałem, że rośliny wysiewane w marcu niejednokrotnie rosną szybciej i lepiej od wysiewanych w lutym więc z wysiewami dałem sobie na razie spokój.
-
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Niemal calutkie popołudnie spędziłam w Twoim ogrodzie
i muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem !!! Pracowitości, pomysłowości... ni i jak Ci się te roślinki odwdzięczają za ten trud !!! Trochę mi brakowało opisów przy tym ogromie fotek. Ciągle coś mi wpadało w oko i już bym notowała na przyszłość... a nie zawsze umiałam znaleźć nazwę rośliny, a w tym temacie to ja cieniutka jestem
Przecudny ogród !!
Nie wspomnę o ogromnym poczuciu humoru gospodarza i gości
konkursy nawet były ... super było u Ciebie gościć !!

Przecudny ogród !!
Nie wspomnę o ogromnym poczuciu humoru gospodarza i gości

-
Witaj aguskac w moim ogródku! Czy ta agus to od Agnieszki? Co do opisów to często z lenistwa nie chce mi się podawać nazw ale jak coś Cię interesuje to pytaj.
A teraz coś dla foxika! Właśnie wróciłem z Wrocławia a w sobotę wybrałem się na grzybobranie. Grzyby (zupa ale także jako smażone) zjedzone w poniedziałek, jadło 11 osób i wszyscy żyją!!! Szczęśliwcy załapali się na drugą porcję we wtorek.

A teraz coś dla foxika! Właśnie wróciłem z Wrocławia a w sobotę wybrałem się na grzybobranie. Grzyby (zupa ale także jako smażone) zjedzone w poniedziałek, jadło 11 osób i wszyscy żyją!!! Szczęśliwcy załapali się na drugą porcję we wtorek.

Witaj Przemku po powrocie
Już niedługo z nową energią zabierzemy się do pracy
(nie mówię o tej na działce).
Poszalałeś ze wrocławskich sklepach
Pokazuj szybko, o co się wzbogaciłeś 

Już niedługo z nową energią zabierzemy się do pracy

Poszalałeś ze wrocławskich sklepach

Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
-
Nie powiem, żebym poszalał we wrocławskich sklepach. Jeden "Kwiaton" zlikwidowali, w drugim tylko parę regalików z nasionami. W innym było dużo nasion ale raczej dla producentów i co dziwne Holendrzy przestali zaprawiać nasiona eksportowane do Polski, mieli tam też holenderskie nasiona w małych opakowaniach ale nie to co akurat mnie interesowało. Tak, że jutro wybieram się do Lublina by sobie poprawić samopoczucie. Jak masz czas to zapraszam. A w sobotę pierwsze wysiewy!!!