Ogród Igi - 2009.cz.2
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguś dziękuję
śliczne te Twoje funkie , to jest prawda że jeśli roślina pochodzi z podziału to szybciej przyrasta, przy in vitro strasznie długo trwa nim doczekamy się okazałej kępy.
Wczoraj zdziwiłam się gdy listonosz przyniósł mi katalog z hostazahrady, zamawiałam zimą 2007 , ale ucieszyłam się bo są bardzo ładne zdjęcia funkii i liliowców.
Może też coś u nich zamówię
Twój ogród bardzo mnie sie podoba ,masz sporo ciekawych roślin
skalniak super ,no i niezła kolekcja funkii, wyobrażam sobie jak pięknie
będą wygladały w tym roku.
Chodząc po Twoim ogrodzie zauważyłam ciekawy miłorząb na pniu, możesz coś o nim napisać, na pewno był bardzo drogi.
Nie wiedziałam ze jesteś z Bydgoszczy , kiedyś kupowałam miniaturowe iglaki w szkółce na ul Nakielskiej mieli dużo ciekawych roślin.

Wczoraj zdziwiłam się gdy listonosz przyniósł mi katalog z hostazahrady, zamawiałam zimą 2007 , ale ucieszyłam się bo są bardzo ładne zdjęcia funkii i liliowców.
Może też coś u nich zamówię

Twój ogród bardzo mnie sie podoba ,masz sporo ciekawych roślin

Chodząc po Twoim ogrodzie zauważyłam ciekawy miłorząb na pniu, możesz coś o nim napisać, na pewno był bardzo drogi.
Nie wiedziałam ze jesteś z Bydgoszczy , kiedyś kupowałam miniaturowe iglaki w szkółce na ul Nakielskiej mieli dużo ciekawych roślin.
Pozdrawiam Jola
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Jolu, ja właśnie na Nakielską jadę w marcu , bo obiecałam Tess hortensje, a tylko u nas mają , no i muszę je potem wysłać do Szczecina. Zobaczymy , bo nigdy nie wysyłałam takich dużych roślin, trochę się boję , cze cię nie połamią. Już wymyślam jak je zabezpieczyć.
Tija ta hosta w tym roku już będzie większa , a docelowo taka jak ta.

Tija ta hosta w tym roku już będzie większa , a docelowo taka jak ta.