Moje spełnione marzenie tu.ja cz.2
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki Danusiu za wizytę i propozycję!
Magdo serdeczne dzięki! Chętnie skorzystam.
Moniko - dzięki za pochwałę! Dodaje skrzydeł. Myślę,że Danusia ma na myśli te wiosenne zawilce. Są podobne do japońskich tylko kwitną wiosną na biało.
Byłam wieczorem na spacerze z psem. Padał drobny deszczyk, było w miarę ciepło i ...pachniało wiosną. Naprawdę! A może to tylko ja chciałam już ją poczuć?
Magdo serdeczne dzięki! Chętnie skorzystam.
Moniko - dzięki za pochwałę! Dodaje skrzydeł. Myślę,że Danusia ma na myśli te wiosenne zawilce. Są podobne do japońskich tylko kwitną wiosną na biało.
Byłam wieczorem na spacerze z psem. Padał drobny deszczyk, było w miarę ciepło i ...pachniało wiosną. Naprawdę! A może to tylko ja chciałam już ją poczuć?
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
I biały śniedek. Właśnie udało mi się kupić cebulkę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Niestety mimo moich wczorajszych przeczuć wróciła zima do Elbląga. Zrobiło się biało
Aniu - jeśli mówisz o żółtej fotce to na drugim zdjęciu jest dalia - żółta z białymi końcówkami płatków.
Dzięki Asiu! Właśnie też o tym pomyślałam. Pisałaś u siebie coś o trocinach. Gdzie je dać ? Wymieszać z ziemią czy posypać na wierzchu?

Aniu - jeśli mówisz o żółtej fotce to na drugim zdjęciu jest dalia - żółta z białymi końcówkami płatków.
Dzięki Asiu! Właśnie też o tym pomyślałam. Pisałaś u siebie coś o trocinach. Gdzie je dać ? Wymieszać z ziemią czy posypać na wierzchu?