Prymulka ładniutka ma śliczne kolorki , bardzo lubię te kwiatki . Frezja biała ładnie będzie się komponować z innymi kwiatami , miałam frezje bordową , miałam bo zapomniałam ją wykopać .
Asiu! Gdzie się podziewasz? Przyszłam się pochwalić,że kupiłam dziś białe frezje i jutro posadzę w doniczkę. Trochę drogo mnie to kosztowało, ale co tam...
Monia68 pisze:Jolu, mam Igłę Kleopatry, jednak w ubiegłym sezonie jeszcze nie kwitła. Podobno ma osiągnąć 2 m...może zakwitnie w tym roku
Monisiu masz to jak zakwitnie musisz koniecznie się pochwalić i proszę Cię abyś mnie powiadomiła o tym. Napisz mi czy kupowałaś sadzonkę czy ona jest z cebuli. Ja prawie nic nie wiem na jej temat. Roślinka naprawdę godna uwagi
Dotarłam, dziewczyny. Wczoraj mnie położyło. Dziś czuję się ciut lepiej, z przerażeniem myślę o pójściu do pracy. Znów nie ma gorączki... Muszę jakoś stanąć na nogi, jutro jadę w Kraków i być może zobaczę się z Ewą !!!
Piękny ten biały pustynnik. Żeby tylko u mnie chciał rosnąć...
Iza - będziemy nawzajem oglądać foty. Masz pełne? Jak wsadzisz nie zapomnij podsypać trocinami.
Witaj Asiu mówisz że Ciebie też dopadła choroba szkoda ,ale się nie dziwię taka pogoda.
Asiu mam nadzieję że u Ciebie też pustynniki będą rosły . Nawet nie wiem czy chciała bym żeby były takie wysoki Łatwiej się łamią jak jest duży wiatr a wiatrów u nas nie brakuje.
Genia
Jolu - nie mam gorączki, lekarz mi nie da zwolnienia. Wykurowałam się poprzednio, to i tym razem jakoś sobie poradzę. Problem jest tego typu, że ciągle mam do czynienia z chorymi. Albo lekkomyślni rodzice wysyłają kaszlące dzieciaki do szkoły - i pośrednio do biblioteki (nie ma świetlicy, dzieci spędzają godzinę lub dwie czekając na mamę lub tatę u mnie), albo przychodzą z chorymi dziećmi prosto z sąsiadującego Ośrodka Zdrowia, by coś pożyczyć na czas choroby.
Na szczepienie mnie nie namawiajcie, mąż szczepił się dwa razy i za każdym razem chorował. Jadę na jeżówce i witaminie C...