Miejsce na ziemi -Ave cz.2
że tak nieśmiało o sobie przypomnę... jak już tak będziecie ukorzeniać te patyki i Ave powie dość... to mogę liczyć na patyczek?
Bo ja na ten żywopłot tez jestem chętna, mimo, że obsadzenia mam tylko 50 m
Bo ja na ten żywopłot tez jestem chętna, mimo, że obsadzenia mam tylko 50 m

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
no... musiałam się upomnieć ...
a poważnie... juz dawno wzdychałam do Izusienej pęcherznicy tylko liguster mi się tez podoba... nei podoba mi się tylko cięcie... (pamiętacie cięcie Erazma?) pytałam kiedyś M czy będzie ciął.. powiedział, ze tak... ale jakoś nei wierzę hihihihi
no i jak Ave wystkoczyła z żywopłotem i podjęła temat pęcherznicy to ja już wiedziałam, że to jest to ! a jak smok wspomniał o kalinie to ja juz ugotwana byłam
Blue Arrow moje ukochane jałowce... dlatego i ja na smokiniowe zdjęcia czekać będę...
Za patyczki z góry dziękuję ...
Obiecuję kiedyś podzielić sie z nowymi forumowiczkami
(jak mi urośnie)
P.s. co to jest sks?
a poważnie... juz dawno wzdychałam do Izusienej pęcherznicy tylko liguster mi się tez podoba... nei podoba mi się tylko cięcie... (pamiętacie cięcie Erazma?) pytałam kiedyś M czy będzie ciął.. powiedział, ze tak... ale jakoś nei wierzę hihihihi
no i jak Ave wystkoczyła z żywopłotem i podjęła temat pęcherznicy to ja już wiedziałam, że to jest to ! a jak smok wspomniał o kalinie to ja juz ugotwana byłam

Za patyczki z góry dziękuję ...
Obiecuję kiedyś podzielić sie z nowymi forumowiczkami

P.s. co to jest sks?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski