To są moje kwiaty cz.1
- Piotr=)
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a to kilka dzisiejszych fotek
1.Monstera
2.2 cebule Hipeastrum na razie mają listki
3.Szeflera
4.Ginura
1.
2.
3.
4.
1.Monstera
2.2 cebule Hipeastrum na razie mają listki
3.Szeflera
4.Ginura
1.

Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- Piotr=)
Czerwony. Ale ma zamiar sobie kupić jeszcze biały i różowy 8) .
Spis tematów
- Piotr=)
moje kwitły tak jak zdjęciu ale nie rosły razem w jednej donice a tego roku rosną razem pokazuje zdjęcie jednego z nich tamta cebula miała tyle samo kwiatów ile ta na fotceANETA pisze:Mój ma już pąk kwiatowy , na razie jeszcze maleństwo ,ale niebawem mi zakwitnieTeż mam w kolorze czerwonym .
FOTKA Z TAMTEGO ROKU

Spis tematów
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Piotr=)
Mam nowinkę starannie opatrzyłem cebule hipeastrum i są na razie mało widoczne ale są za tydzień będzie widać piękne pączki na razie po jednej łodydze a może będzie i druga pokaże fotki jak będą bardziej widoczne

Spis tematów
- Piotr=)
Dziś byłem na zakupach z bratem i kupiłem sobie 2 cebulki calli (białą, cytrynową )
A brat zrobił mi niespodziankę i kupił mi strelicję
jest mała ale bardzo fajna fotki jutro okażę tylko strelicję bo cebule dopiero jak będą mieć chociaż liście lub kwiaty...!
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Treissi -z monsterą nic specjalnego nie robię tylko w okresie letnim systematycznie dostaje nawóz do roślin zielonych i rośnie sobie ( na rok ok.4-5 liści).
Szefera- ostatnio została niezadbana bo stała w pół cieniu i przebarwień ma za mało ale teraz ją przestawiłem i rośnie dość szybko nawożę też do roślin zielonych w okresach letnich tak co 5 podlewanie dostaje nawóz i widzę że mnie lubi
A brat zrobił mi niespodziankę i kupił mi strelicję

___________________________________________________________________________________________________________________________________
Treissi -z monsterą nic specjalnego nie robię tylko w okresie letnim systematycznie dostaje nawóz do roślin zielonych i rośnie sobie ( na rok ok.4-5 liści).
Szefera- ostatnio została niezadbana bo stała w pół cieniu i przebarwień ma za mało ale teraz ją przestawiłem i rośnie dość szybko nawożę też do roślin zielonych w okresach letnich tak co 5 podlewanie dostaje nawóz i widzę że mnie lubi

Spis tematów