Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:202 Ida, kto jak kto, ale Ty chyba nie musisz narzekać na brak miejsca w ogrodzie :lol: No chyba, ze masz hektary w kilku kawałkach..tak jak ja :evil: :roll:
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Judyto ,te rzeczy ,które mam posiane i posadzone lubię mieć w jednym miejscu bo wtedy mogę to wszystko ogarnąć :!:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Ido sama chciałabym zobaczyć wszystko co rośnie u Ciebie w ogrodzie.Jak tylko zacznie się sezon to rób zdjęcia wszystkim kwiatom.
Genia
ida74
---

Post »

Geniu w tym roku na pewno będę robić zdjęcia kwiatków ,pomidorków i owoców ,muszę mieć tak jak wy co pokazać .
Zbyszek444
100p
100p
Od: 30 sty 2009, o 19:41

Post »

Witaj Ido i przyjemnej pracy. Tak to jest. Ktoś musi pracować aby ktoś nie musiał. Co Ty na to??? :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
ElzbietaaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sie 2008, o 14:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Praca uszlachetnia Zbyszku ...tylko te odciski od łopaty na rękach ! ;:159 ;:159 ;:159
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ido! Gdzie to ciepełko,które obiecałaś? U mnie wciąż zima... :cry:
ida74
---

Post »

Zbyszku Ty swoje już odpracowałeś ,a ja dopiero zaczęłam .tuja sorki u mnie zima ,pogoda jak kobieta zmienną jest :cry:
x-d-a

Post »

Ido, dzisiaj znowu obejrzałam sobie fragmencik Twojego ogrodu ( to za mało powiedziane - posiadłości?) i stwierdzam, że naprawdę jesteś zbyt skromna. Pięknie mieszkasz, ogród wspaniały, a nie wspomnę już o pomidorkach i truskawkach. To jest dopiero wyzwanie, takie profesjonalne uprawy. Ja dopiero raczkuję w uprawie warzyw i owoców, ale malutki warzywnik już mam. Oczywiście jak to ja, pomieszałam warzywa z kwiatami i ziołami i bardziej dbałam o stronę wizualną, ale coś tam też dało się zjeść z tego warzywnika. Na początku wyglądał tak: Obrazek
A tam w tle to góra Ślęża. Chciałbym, jeśli można, wiedzieć gdzie leżą Twoje Bartoszyce, bo jakoś jeszcze tego nie doczytałam na Twoim wątku. Pozdrawiam cieplutko, bo u mnie dzisiaj dosyć zimno.
ida74
---

Post »

Dalo bardzo mi przyjemnie gościć Ciebie u mnie .Bartoszyce leżą przy rosyjskiej granicy ,większe miasto to Olsztyn.Uprawa warzyw zajmuję się jakies 10 lat i co roku ,popełniam mase błędów bo lubię eksperymentować ,nie zawsze z dobrym skutkiem .Uwielbiam pomidory ,i dla tego co roku staram się mieć jakieś ciekawe odmiany ,niekoniecznie dobre.Twój ogród jest bajeczny :shock: :!: Taki poukładany.Pozdrawiam i zapraszam .Widoki rewelacja.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Tak sobie przypomniałam ,że dwa tygodnie temu byłam w Górowie Iłowieckim , a to rzut beretem do Bartoszyc . Górowo mnie nie zachwyciło , taaaka dziura , w Bartoszycach jeszcze nie byłam .Miasteczko zadbane czy podobne jak sąsiednie . Ja mieszkam niedaleko Jezioran , może przejeżdżałaś tamtędy ?
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Tak sielsko i ciepło zrobiło się w Twoim wątku Ido :!: To po tym Waszym spotkaniu Ido :) Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się spotkać z paroma osobami :lol:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

ida74 pisze:UWAGA :!: :!: :!: Zróbmy na forum ogólne powstanie i spotkajmy się wszyscy w jakimś miejscu w połowie drogi ,jak zrobi się ciepło .ZOBACZYCIE NA PEWNO POWIEDZA O TYM W TELEWIZJI :!: :!: :!:

Ida

kiedyś jak budowałam dom i często byłam na forum muratora, to murator zrobił taki ogólnopolski zlot budujących, teraz jest co roku już taka tradycja się zrobiła...zlot jest w warszawie

szkoda że z tego forum nie ma takiego ogólnopolskiego spotkania.... :cry:
ida74
---

Post »

tija Górowo jest 24 kilometry ode mnie ,a koło Jezioran przejeżdzam nie raz ,to bardzo blizko ,rzut beretem ode mnie .To może się spotkajmy co :?: Jacku ta wizyta była za krótka ,ale bardzo przyjemna ,w Warszawie byłam w tamtym tygodniu ,rodzine mam w Pruszkowie ,to moze kiedyś Cię odwiedzę co Ty na to :lol: TESS musimy zrobic taki zjazd ,koniecznie :!: Podobno nasze forum jest największe w Polsce ,trzeba znależć organizatora i do roboty :!:
ida74
---

Post »

A oto moje zakupki Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”