Ogród Idy74 2009r cz.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ale Wam zazdroszczę spotkania!
Chciałabym Was poznać, pomysł ze spotkaniem-bomba
Chciałabym Was poznać, pomysł ze spotkaniem-bomba

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Ido, masz piękny, sielski ogród. Dzisiaj do niego wpadłam i przyjemnie mi się spacerowało. Miło też sobie rozmawiacie, fajnie spotkać tyle osób, które kochają to samo i łączy je wspólna pasja. Nawet jeśli to są znajomości tylko wirtualne... Tak jak piszecie rażniej się wymienia poglądy mając choćby małą foteczkę rozmówcy, a jeszcze milej spotkać się kiedyś w rzeczywistości. Ja mieszkam w pięknym miasteczku na Dolnym Śląsku. Komu do mnie blisko? Pozdrawiam
Z tego ,co zdążyłam zauważyć-chyba jadala pisze: Ja mieszkam w pięknym miasteczku na Dolnym Śląsku. Komu do mnie blisko? Pozdrawiam

Jakieś 8 km...
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj mnie do Ciebie daleko ale Ja też bardzo Cię pozdrawiam bo mamy tę samą pasję .dala pisze:Ido, masz piękny, sielski ogród. Dzisiaj do niego wpadłam i przyjemnie mi się spacerowało. Miło też sobie rozmawiacie, fajnie spotkać tyle osób, które kochają to samo i łączy je wspólna pasja. Nawet jeśli to są znajomości tylko wirtualne... Tak jak piszecie rażniej się wymienia poglądy mając choćby małą foteczkę rozmówcy, a jeszcze milej spotkać się kiedyś w rzeczywistości. Ja mieszkam w pięknym miasteczku na Dolnym Śląsku. Komu do mnie blisko? Pozdrawiam
Genia