Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
jollla500 pisze:Faktycznie mój wątek galopujeale za sprawą tego zwiastuna wiosennego.
Ja się z tego powodu cieszę a Wy razem ze mną. Dziękuję bardzo![]()
Elu ja pojadę i kupię Ci te nasionka w paczce jest około 20 nasionek to już się podzieliłam z Halinką![]()
Jolu Twój wątek galopuje nie tylko z powodu zwiastuna wiosennego, u Ciebie dzień w dzień pełno gości , miła gospodyni więc

Jolu ja wiem że Ty chciałabyś wszystkich uszczęśliwić , ale ja spróbuję u siebie poszukać nasionek , jak nie dostanę to trudno będą inne

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ty w namiocie a ja na balkoniku.
Kiedy jeszcze go nie było to w szklarni - też tak robiłam.

Kiedy jeszcze go nie było to w szklarni - też tak robiłam.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko mój tunelik nie równa się do Twojego balkoniku
Ty to dopiero masz raj
Ja to mogłabym coś takiego zrobić, bo u mnie z salonu wychodzi się na taras a ja na nim już nie siedzę
Jest ciągle zaśmiecony
poza tym sąsiad pali cały rok w piecu i pełno sadz leci na niego
Więc nie kłócąc się, przeniosłam się na tyły domu i mam spokój. Jedynie co to noszenie kawy sprawia mi trudności, zawsze po drodze wyleję bo jest spory kawałek
Ale mąż w tym roku dokończy altankę i podciągnie prąd to będzie lepiej

Ty to dopiero masz raj

Ja to mogłabym coś takiego zrobić, bo u mnie z salonu wychodzi się na taras a ja na nim już nie siedzę

Jest ciągle zaśmiecony

Więc nie kłócąc się, przeniosłam się na tyły domu i mam spokój. Jedynie co to noszenie kawy sprawia mi trudności, zawsze po drodze wyleję bo jest spory kawałek

Ale mąż w tym roku dokończy altankę i podciągnie prąd to będzie lepiej

- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluś, ale ten Twój tunelik duży WOW
Napisz, proszę, jaki długi, szeroki i wysoki 
Jak go zobaczyłam, to już o takim zamarzyłam. Będę musiała na niego trochę poczekać, bo najpierw kupimy taki gotowy mały, ale jak się okaże za mały, to mąż z pewnością zrobi taki jak Ty masz. Tej kawki w chłodne dni, w tuneliku, to Ci szczerze zazdroszczę.

Jak go zobaczyłam, to już o takim zamarzyłam. Będę musiała na niego trochę poczekać, bo najpierw kupimy taki gotowy mały, ale jak się okaże za mały, to mąż z pewnością zrobi taki jak Ty masz. Tej kawki w chłodne dni, w tuneliku, to Ci szczerze zazdroszczę.