Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ido ja przez całą zimę zapisywałam sobie nazwy odmian róż, które chcę kupić wraz z ich zdjęciami znalezionymi w necie. Dzięki temu może ich nie zapomnę hihihi :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Mario ja też tak robię , zapisuję a później czytam i oglądam . Dziś oglądałam róże Agnieszki *rivendel*
są bardzo ładne i może coś od niej z ciągnę :wink:
Ido gdzie się podziewasz :shock: Obrazek
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przyznam,że i ja byłam w ciężkim szoku gdy zobaczyłam jak osoby z Forum operują nazwami odmian :oops:
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzisiaj poniedziałek ,jestem w pracy i dopiero teraz wam odpisuję ,bo byłam na wyjeżdzie i spotkałam się z Genią .Wizyta była przecudowna ,przebiegała tak jak byśmy się znały i widziały już kilanaście razy .Wiecie myślę ,że warto by było od czasu do czasu spotykać się w realu ,bo to jeszcze bardziej umacnia przyjażnie . :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Ida cieszę się że szczęśliwie dojechałaś do domu .ja zaraz wychodzę wsadzić tę różę od Ciebie bo wczoraj było okropnie i już mi się nie chciało. oczywiście znalazło się miejsce
Jeszcze kupię sobie ciemno bordową róże
Genia
ida74
---

Post »

Geniu Chopin z bordową rewelacyjne zestawienie .W domu byłam o 21 .Wieczorem zrobię małe polowanko na róże na allegro.Jak idziesz na dwór to sie ciepło ubierz.Pozdrów swojego M i podziękuj od nas .
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ida

masz rację,od czasu do czasu fajnie byłoby się spotkać w realu,inaczej nawet wtedy sie pisze na forum...
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oczywiście ,ale mój M bardzo Was polubił i mówił że miło spędził czas no i że było tak jak byśmy znali się długo tak że jak znowu będziecie w Toruniu to zapraszamy.No i pozdrowienia dla A...
A róży nie wsadziłam bo ziemia zmarzła
Genia
jutro robię pierogi z truskawkami
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tess pisze:Ida

masz rację,od czasu do czasu fajnie byłoby się spotkać w realu,inaczej nawet wtedy się pisze na forum...
Pewnie że fajnie dobrze że chociaż jest Twoje zdjęcie to wiem z kim rozmawiam i kogo lubię
Jakie było zaskoczenie moje jak zobaczyłam zdjęcie Grzegorza B sadziłam że to pan ok 30-40lat a tu okazuje się że to młody chłopak i to jaki
Genia
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Ido ja też nie pamiętam nazw wszystkich kwiatków
które rosną u mnie, ale odkąd jestem na forum
założyłam zeszyt i piszę jaką ma nazwę , gdzie
rośnie i co lubi, tym sposobem więcej pamiętam
i mniej robię błędów przy dosadzaniu,a niezapominajki
w całym ogrodzie rewelacyjne :wink:

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Fajnie,że mogłyście się spotkać! Musimy i my zorganizować jakieś "wojewódzkie" spotkanie. Gdzieś chyba zachwalałaś braniewskie szkółki...Która ma największa ofertę? Ido - czy dobrze rozumiem,że masz Chopina w ogrodzie? Jeśli tak to czy mogę "uśmiechnąć" się o gałązkę do ukorzenienia?
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:
Tess pisze:Ida

masz rację,od czasu do czasu fajnie byłoby się spotkać w realu,inaczej nawet wtedy się pisze na forum...
Pewnie że fajnie dobrze że chociaż jest Twoje zdjęcie to wiem z kim rozmawiam i kogo lubię
Jakie było zaskoczenie moje jak zobaczyłam zdjęcie Grzegorza B sadziłam że to pan ok 30-40lat a tu okazuje się że to młody chłopak i to jaki
Gnia
Czasem pozory mogą mylić. Ja też jak tak rozmawiam już od ponad pół roku z wieloma osobami które po czasie pokazują zdjęcia swoje
to dostaje szoku. Od razu zmiana wyobrażenia :lol: :lol: :lol: :lol: Też mi się podoba jak w awatarku jest zdjęcie danej osoby, choć takie malutkie to wiadomo od razu z kim się rozmawia :D Choć jak zdjęcia nie ma to potem jest niespodzianka :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krzysiu z tą niespodzianką to prawda i często jaka to miła niespodzianka
Genia
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witaj Ido :lol: Fajnie ,że mogłyście się spotkać z Genią :lol: Myślę ,że my też kiedyś się spotkamy w Dobrym Mieście , co prawda nie mam tam ogrodu tylko mieszkanie , ale spotkać się pogadać można wszędzie :lol:
ida74
---

Post »

No jasne ,że fajnie jest się spotkać :!: Z Genią gadałyśmy jakbyśmy sie znały kupę czasu ,temat cały czas był.Mężowie też złapali temat.JAK TO ONI MUSZA NAS WOZIĆ I ZA NAS PŁACIĆ W OGRODNICZYCH :lol: Jadziu koniecznie w Dobrym się spotkajmy ,albo najlepiej u mnie na ogrodzie ZAPRASZAM SERDECZNIE :!: TU.JA .Chopina mam .ale jeszcze nie wsadzony ,bo go dopiero zamówiłam na allegro i leży zakopczykowany w folii.Jesienią mogę Ci zrobic jakiś odkład ,nie ma problemu :wink: KDanuto Ciesze ,że Ci się podoba ,ale po pobycie w ogródku DALI nabawiłam sie bólu głowy :!: AMBA19ja tez zapisuję sobie nazwy róż ,ale ta pamięć jakaś ulotna :roll: Robiłam sobie listę róż jakie bym chciała mieć i po policzeniu wyszło 32 .Miejsca nie ma ,i z jakiej tu zrezygnować :?: :roll: GENIU dałaś mi pomysł na obiad :!: :!: :!: Moja rodzinka juz dawno nie jadła pierogów z truskawkami :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”