Mały ogródek basowej cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgosiu, przykro mi z powodu tych cebul.
Chciała bym się zapytać o tego sprzedawcę centrum kosaciec. Zainteresowałam się jego ofertą, ale ze względu na brak komentarzy boję się jak ognia robić u niego zakupów. Raz już kupiłam u takiego gościa, a zaraz potem zawiesili mu konto, bo okazał się oszustem. Do dziś nie mam ani pieniędzy, ani towaru. :twisted:
A wracając do kosaćca, czy wiesz na 100%, że to dawny Romanczuk? Jaki jest u niego termin realizacji? Na allegro widzę, że ludzie u niego kupują, ale komentarzy na razie niet :D
Kurcze, tak mnie kusi a trochę się boję :?
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basówka, Ty ostrzysz sobie zęby na benkowe fiolety, a ja je sobie na nich już stępiłam :;230

Wiolu, tak Kosaciec to Były Romańczuk - dostałam od nich maila z informacją o zmianie nazwy. Chociaż muszę przyznać, że nie byłam zachwycona jesiennymi zakupami u pana R.
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgoś to się nadziałaś, no popatrz.
A czy już kupowałaś kiedyś u tej pani ?
Czy to może Kołtuniasta ?
Na nikim nie można już polegać.
Lepiej przed zakupami sprawdż opinie w wątku o uczciwych sprzedawcach, chociaż i to może okazać się nieprawdą. :cry:
Grażyna.
kogro-linki
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Ja kupowałam w ubiegłym roku u Kołtuniastej i byłam
zadowolona, teraz zamówiłam w sklepie internetowym
w Warszawie ,myślę ze będzie to co zamówiłam :P
ale rozumiem Twoją złość , bo czeka się się na zamówione
kwiaty , planuje gdzie posadzić a tu taka przykra niespodzianka

Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

A u nas taki wybór w sklepach, że nie muszę nawet na allegro zaglądać. Wpadłam dziś po malwy i oniemiałam !!
Same cuda, pięknie opakowane, piękne kuszące obrazki!! Masa bylin !!
Kupiłam trytomę, hostę na razie 1, bo nie było takich jak chciałam choć kilka rodzajów było ale biało -zielone liście, a ja takie mam. Chciałam takie o grubszych liściach, będę polować. 3 piękne liliowce, niską dalię, ma być śliczna :lol: Co jeszcze kupiłam.. nie pamiętam, chyba tojada ... Oczywiście nasionka malw i ubiorka bo się wczoraj napaliłam :oops:
Szkoda, że nie miałam aparatu... wszystko extra wyeksponowane, można dotknąć, obejrzeć, wybrać najładniejsze ... to jest to co lubię ;:1 ;:11 ;:33 ;:80
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basówka !! chcesz te przylaszczki czy nie? :roll:
Bo za 2 dni mróz wraca i nie wykopię (znaczy teraz też nie jestem pewna czy mi się uda, chyba, że z suszarką pójdę i podgrzeję ziemię ) ;:2
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2007, o 21:03

Post »

Wiolu,wiem na 100% ,że Centrum - kosaciec to dawny Romanczuk (ale inny właściciel), bo przed sezonem dostałam od nich maila z taką informacją.Dostałam tego maila pewnie ze względu na to ,że kupowałam namiętnie u Romanczuka.....Jakoś mam zaufanie do nich.Jeśli się Wiolu obawiasz , to poczekaj ,bo ja na dniach powinnam dostać od nich przesyłkę.Wstawię wtedy zdjęcia i sama ocenisz czy warto!

Madziujestem bardo ciekawa ,na czym sobie stępiłaś zęby :lol: :lol:
Ja , w przeciwieństwie do Ciebie nie narzekam na jesienne i zimowe zakupy u Romanczuka.....

Grażynko, nie kupowałam nigdy wcześniej u tej pani ( ma nick ozdob_raj).A u koltuniastej - owszem- i jestem zadowolona!

Danusiu , masz rację z tym czekaniem....Ja wczoraj pomyślałam sobie ,że czekałam na te cebulki tak , jak moja 4 -letnia Karolinka na św. Mikołaja. A tu taka kicha!!!!!!!!

Agniecha ,no pewnie ,że chcę przylaszczki!!!!!!!!!

Byłam dzisiaj w Obi.Pojawiły się wreszcie cebulki!!!!!Kupiłam oczywiście ......kolejne lilie :oops: :oops:
Były też mieczyki , dalie , calle,i drobnocebulowe.Ale ceny,że szczęka opada!Wolę u benka na all!!!
Pozdrawiam,Małgorzata
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Małgosiu to ile już masz lilii kupionych chyba ze 100 co ? ;:112 ;:112 ;:112 ;:63 ;:63 ;:63
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Małgocha Ty się nie "szczyp"tylko rypnij temat - u tej pani nie kupować ( nie każdy czyta Twój wątek) Czy to twoja przesyłka czy nie, to tak się lilii nie wysyła. Negatyw też jak amen w pacierzu.Płacimy i wymagamy
Kaśka :evil:
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesiu , pytasz o ilość odmian , czy sztuk?? :;230 :;230
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu, złość mi trochę przeszła....Emocje opadły ,ale wczoraj.... :twisted: :twisted:
Zaraz napiszę do niej maila, bo wiesz ,skoro ma tyle pozytywów , to może coś się "zadziało" , że moja przesyłka dotarła w takim ,nazwijmy to stanie?Chociaż z drugiej strony patrząc , nie wymagam ślicznie zgrzanych woreczków i naklejek na nich.Całkowicie zadowoliły by mnie karteczki z nazwą odmiany ,napisane ręcznie i włożone do osobnych woreczków.....
Nie jestem zbyt wymagająca chyba....
Ale zrobię zdjęcie ,wstawię do wątku z ostrzeżeniami przed takimi sprzedawcami - to sami ocenicie....Idę po aparat
Pozdrawiam,Małgorzata
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

basow@ pisze: Agniecha ,no pewnie ,że chcę przylaszczki!!!!!!!!!
To co się cholipcia nie odzywasz? Wczoraj pytałam i już mnie łopatka świeżbi, a Ty nic... !! Rano lecę kopać a jak nie to odkuwam !! Jakiś łom się znajdzie.
Canny już naszykowane. Jutro pakuję nasionka :)
Awatar użytkownika
basow@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agniecha , cały mój wolny czas pochłaniają wypłaty ,więc na forum wchodzę późno....ana gg wcale , bo wsiąknę :lol: :lol: :lol: Jeszcze tylko ze 4 godź i będzie po wszystkim!
O matko , znowu będę czekać w emocjach na przesyłkę... ;:50 ;:50 ;:50

Kurczę , jak na złość Karolina gdzieś mi posiała baterie do aparatu , nie mogę zrobić zdjęć tych nieszczęśliwych lilii.Czy Wam też w domu giną w dziwny sposób różne przedmioty? :lol: Ja już siły nie mam....
Pozdrawiam,Małgorzata
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Małgoniu jak skończysz wypłaty to baterie się znajdą,mąż wyprzystojnieje,dziecię wygrzecznieje i będzie bliżej do wiosny :lol: :lol: :lol: Wyluzuj ;:18
Kaska
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

basow@ pisze:Agniecha , cały mój wolny czas pochłaniają wypłaty
Jaki to czas wolny?? kobieto!! Czas wolny to jest jak kończysz pracę !! To ze mnie szczęściara... mam już weekend :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”