Ogród Idy74 2009r cz.1
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu będe u Ciebie między 12 a 13 ,a moja praca owszem ,owszem .
Giga jak nie kupiłaś nasion papryki to daj adres na P.W to Ci wyślę ,już sprawdzone ,ja i tak mam ich dużo
Halinko ,nie taka znowu pracująca ,,odkurzacz wystawiłam na korytarzu 3 godz temu i jeszcze nie odkurzone bo nowe nasiona pomidorów przyszły i musze wszystko opisać. 

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Halinko co się martwisz ,jak ma urosnać to urośnie
Ja jak zaczynałam to pomyliłam paprykę z pomidorami i w folii posadziłam paprykę ,a myslałam ,że to pomidor ,jak sie zorientowałam ,to było za póżno.A tak ze dwa lata temu pomyliłam sadzonki kalarepy i kalafiora .Sadzonki kalafiora porozdawałam bo myślałam ,że to kalarepa i efektem był wielgasny zagon kalarepy ,która szybko zdrewniała bo był suchy rok

- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Ido, ja o zapamiętaniu nazw odmian nawet nie myślę, kieruję się tylko wyglądem 
Najważniejsze, żeby mi się podobały.
Jak czytam, jak dziewczyny operują nazwami róż, to robię wielkie oczy i wzdycham.
Będę musiała zapamiętać nazwy kilku róż, ale tylko dlatego, żeby je właśnie kupić, a potem, to na pewno zapomnę

Najważniejsze, żeby mi się podobały.
Jak czytam, jak dziewczyny operują nazwami róż, to robię wielkie oczy i wzdycham.
Będę musiała zapamiętać nazwy kilku róż, ale tylko dlatego, żeby je właśnie kupić, a potem, to na pewno zapomnę

- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Ewuniu nie jesteś sama,ja też dopiero rozpoczynam przygodę z różami.ewab123 pisze:Ja również podziwiam dziewczyny za wiedzę, za znajomość odmian róż albo piwonii. Mam wrażenie, że tylko ja nie znam ich wcale.

Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7