Działka Gigusi, r.2009 cz.2
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tak, bukszpany się tnie.jollla500 pisze:Haniu już nie pamiętam kto ? ale Gigusi ktoś poradził że może już go ciachać![]()
ponoć bukszpany już się tnie![]()
Ja się nie wypowiadam na ten temat, bo nie wiem
Sama dawałam Gosi namiary na topiary, czyli drzewa i krzewy formowane.
Tylko, że cięcie robi się wiosną, gdy już ustaną mrozy.
Większe rany, trzeba wtedy zabezpieczyć Funabenem lub inną maścią ogrodniczą.
Stąd np. zdziwnienie Tessy, że Gosia cięła z ZIMIE.

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie.
Hanuś Kochana. Widzisz jaka ja bezmyślna jestem, moja niecietrpliwośc mnie popchała. Matko mam nadzieję, że nie zabiłam mojego krzaka. Dzisiaj u mnie pięknie, więc polecę na działkę i go zabezpieczę. Dzięki Ci serdecznie za ratunek
Jolunia dzięki, widizsz sama jaka ja niedoświadczona i zielona.
Gieniu tam juz planuję co nieco. Łatwiej mi to potem wszystko pójdzie-tak myślę.
Iduś -dziękuję. Poszukam i spróbuję, a co mi tam, choć Zbyszek polecał Gigant, Atol, Etna - takie odmiany. Pozdrawiam wszystkich- cieszę się bo u mnie dzis piękna pogoda -wreszcie
Hanuś Kochana. Widzisz jaka ja bezmyślna jestem, moja niecietrpliwośc mnie popchała. Matko mam nadzieję, że nie zabiłam mojego krzaka. Dzisiaj u mnie pięknie, więc polecę na działkę i go zabezpieczę. Dzięki Ci serdecznie za ratunek

Jolunia dzięki, widizsz sama jaka ja niedoświadczona i zielona.
Gieniu tam juz planuję co nieco. Łatwiej mi to potem wszystko pójdzie-tak myślę.
Iduś -dziękuję. Poszukam i spróbuję, a co mi tam, choć Zbyszek polecał Gigant, Atol, Etna - takie odmiany. Pozdrawiam wszystkich- cieszę się bo u mnie dzis piękna pogoda -wreszcie

-
- 100p
- Od: 30 sty 2009, o 19:41
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.