W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
-
- 100p
- Od: 30 sty 2009, o 19:41
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani, dziękuję za odwiedziny 
Jolu, ja dzięki Iduni, będę miała "Koralika", żebym tylko miała rękę do warzyw, no ale w końcu kiedyś się trzeba przekonać
Cały czas myślę o kupnie nektarynki, Ty mnie nią zaraziłaś
Iduniu, na razie jesteśmy przy wersji zakupu gotowego foliaka, a za nasionka pomidorków i papryki już ślicznie dziękuję
Zbyszku, dziękuję, że odwiedziłeś mój skromny ogród, zaraz się do Ciebie wybiorę popatrzyć na wiosnę ;-)
W Sączu też wiosennie i bardzo ciepło, a jutro ma być jeszcze cieplej
Reniu, ja się obawiam, że jak kupimy foliaka, to mój mąż będzie się zajmował warzywami rosnącymi tam, bo on tak ma ;-)
Giguniu, muszę do Ciebie zerknąć i dokształcić się, poczytać cenne wskazówki Idy i Zbyszka

Jolu, ja dzięki Iduni, będę miała "Koralika", żebym tylko miała rękę do warzyw, no ale w końcu kiedyś się trzeba przekonać

Cały czas myślę o kupnie nektarynki, Ty mnie nią zaraziłaś

Iduniu, na razie jesteśmy przy wersji zakupu gotowego foliaka, a za nasionka pomidorków i papryki już ślicznie dziękuję

Zbyszku, dziękuję, że odwiedziłeś mój skromny ogród, zaraz się do Ciebie wybiorę popatrzyć na wiosnę ;-)
W Sączu też wiosennie i bardzo ciepło, a jutro ma być jeszcze cieplej

Reniu, ja się obawiam, że jak kupimy foliaka, to mój mąż będzie się zajmował warzywami rosnącymi tam, bo on tak ma ;-)
Giguniu, muszę do Ciebie zerknąć i dokształcić się, poczytać cenne wskazówki Idy i Zbyszka

- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Halinko w ubiegłym roku w Lidlu były takie nieduże foliowe namioty, składające się z plastikowych półobręczy i folii, niedrogie i łatwe w montażu. U mnie świetnie się spisał przy uprawie papryki i rozsady - kapusty i roślin ozdobnych. Jeśli jest u Ciebie ten sklep, to zapoluj wiosną, polecam.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Grzesiu, dziękuję, że do mnie wpadłeś, ja cały czas jestem stałym Twoim gościem, tylko cichym 
Dorotko, wiesz, że oświeciłaś mojego męża
Od wczoraj zastanawiał się i nie mógł sobie przypomnieć, gdzie widział właśnie takie tanie foliowe namioty. Ponoć chciał kupić, ale ja mu odradziłam. Lidl mam niedaleko bloku, ale ja tam nie lubię bywać, ale chyba polubię - przynajmniej na jakiś czas
Wolę robić zakupy w Biedronce.
Dzięki, że mi o tym powiedziała, mąż obiecał, że będzie pilnował

Dorotko, wiesz, że oświeciłaś mojego męża

Dzięki, że mi o tym powiedziała, mąż obiecał, że będzie pilnował