Mój ogródek-Ina
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ino
Pogoda dopisuje roślinkom, słońce świeci, noce cieplejsze się zrobił, to wszystko poszło w górę, teraz tylko lekki deszcz by sie przydał
(choć jeszcze dwa tygodnie temu mieliśmy go dosyć, ale u nas z jednej skrajności w drugą). Nie ma to jak widok kwitnących, ale niezbyt mocno rozwiniętych tulipanów
Floks i żagwin są śliczne. Widzę na jednym zdjeciu, że niedługo będziemy podziwiać kwiaty rododendrona 

Pogoda dopisuje roślinkom, słońce świeci, noce cieplejsze się zrobił, to wszystko poszło w górę, teraz tylko lekki deszcz by sie przydał

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
Andrzeju wcale długo nie trzeba czekać na tak ukwieconą pergolę.Powojniki ,czy róże pnące tak przyrastają w ciągu roku. Moja pergola ma ok.3 lat ,ale np.powojnik jest co roku na wiosne cięty nad trzecim oczkiem.
Maakita mieczyki sadziłam na początku kwietnia. Moje też jeszcze nie kwitną ,tylko ten jeden wystartował.
Bardzo podoba mi sie rudbekia owłosiona ,ma takie ciekawe kwiaty

a temu goździkowi udało się przezimować

kwitnący hibiskus doniczkowy

i niestety już zaczynają kwitnąć wrzosy

Maakita mieczyki sadziłam na początku kwietnia. Moje też jeszcze nie kwitną ,tylko ten jeden wystartował.
Bardzo podoba mi sie rudbekia owłosiona ,ma takie ciekawe kwiaty

a temu goździkowi udało się przezimować

kwitnący hibiskus doniczkowy

i niestety już zaczynają kwitnąć wrzosy

Ino błękitny Anioł po prostu boski,a te miniaturowe różyczki i goździki świetne.Jak
Ty to robisz że masz takie piękne kwiaty, co za czary odprawiasz :P ha,ha
Ty to robisz że masz takie piękne kwiaty, co za czary odprawiasz :P ha,ha
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.