Moje cudaki
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aniu otwórz sobie ImageShack Jest tam taka zakładka przeglądaj klikasz na nią i poprosi Cię o wybranie z dysku zdjęcia. Wybierasz zdjęcie i klikasz na danym zdjęciu i otwórz. Następnie wpisujesz swój adres email. Potem jest resize image zaznaczasz go fajką i wybierasz rozmiar zdjęcia jaki ma być. Na koniec klikasz na host it. Otworzy się okienko i na dole strony wybierz adres koło którego jest Hotlink for forums (1) i ten adres kopiujesz do siebie do wiadomości.Jak chcesz zobaczyć jak wyszło zdjęcie to kliknij na podgląd.... 

Jessssssst. hurraaaaaaaaaa dziękuję. Teraz znowu będę mogła oglądać forum bo nasz informer w pracy zablokował fotosika a tego Image nie hahahaha!
Muszę przyznać , że padła mi dizygoteka i hoja z różowymi brzegami i taki rozchodniczek doniczkowy, który nie wytrzymał wielu zrzuceń doniczki przez młodszego synka o tego synka.

[URL=http://g.imageshack.us/img242/kopia1000354zw6.jpg/1/][IMG]
Muszę przyznać , że padła mi dizygoteka i hoja z różowymi brzegami i taki rozchodniczek doniczkowy, który nie wytrzymał wielu zrzuceń doniczki przez młodszego synka o tego synka.

[URL=http://g.imageshack.us/img242/kopia1000354zw6.jpg/1/][IMG]
Aniu ,synuś śliczny,ale jak ma śliczną mamusię ,to jak ma wyglądać.
Chyba ściągnęłam Cię na Forum telepatycznie.Już miałam Cię szukać w adresach.
Aniu potrzebuję Twojej pomocy.Otóż coś niedobrego dzieje się z moim (od Ciebie)wilczomleczem białounerwionym. Cały czas pięknie rósł i bardzo się z niego cieszyłam.Od ok. dwóch miesięcy żółkną mu po kolei liście i opadają.Nie wiem co się dzieje.Nie przestawiałam go,na chorego też nie wygląda.A co ciekawe ,wypuszcza nowy liść. Ale w tej chwili więcej traci niż wypuszcza.Aniu,ratunku.Co sie z nim dzieje.

Chyba ściągnęłam Cię na Forum telepatycznie.Już miałam Cię szukać w adresach.
Aniu potrzebuję Twojej pomocy.Otóż coś niedobrego dzieje się z moim (od Ciebie)wilczomleczem białounerwionym. Cały czas pięknie rósł i bardzo się z niego cieszyłam.Od ok. dwóch miesięcy żółkną mu po kolei liście i opadają.Nie wiem co się dzieje.Nie przestawiałam go,na chorego też nie wygląda.A co ciekawe ,wypuszcza nowy liść. Ale w tej chwili więcej traci niż wypuszcza.Aniu,ratunku.Co sie z nim dzieje.
Kochana nic się z nim nie dzieje. Po prostu masz pewnie dosyć ciepło w domu i dlatego zrzuca liście zimą. Gdybyś miała ok. 18 stopni nic by się nie działo. U mnie też zrzuca. Jak co roku zimą. Odpadną a na wiosnę wypuści nowe. Spokojnie. U mojej mamy w domu jest średnio 18 stopni więc tam nigdy nic takiego się nie dzieje. Po prostu lubi jak jest chłodniej
Sama widzisz, że stare zrzuca a nowe wypuszcza. Tak ma być .