Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
Witaj Gieniu
Rzeczywiście calle masz przecudne. Mam zamiar w tym roku tez nabyć tylko tak sobie pomyślałam że posadzę je w doniczkach . Duzo wymagają pielęgnacjii??
Jeszcze jedno jak jest z zimowaniem , bo w jednym źródle wyczytałam że jest to roślina zimująca w ogrodzie , a gdzie indziej , że trzeba wykopywać??
Rzeczywiście calle masz przecudne. Mam zamiar w tym roku tez nabyć tylko tak sobie pomyślałam że posadzę je w doniczkach . Duzo wymagają pielęgnacjii??
Jeszcze jedno jak jest z zimowaniem , bo w jednym źródle wyczytałam że jest to roślina zimująca w ogrodzie , a gdzie indziej , że trzeba wykopywać??
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj siostro Geniu !
, to sie nazywa ogród...
Niedługo Geniu to Ty chyba będziesz sadzić na dachu... ?
Pięknie... !
Pozdrawiam słonecznie
!
Artur

Mmmm... , co to za róże ? , te bordowe ? Miniaturki ? , rabatowe... ? Znasz może nazwę Geniu ?e-genia pisze:![]()

WOWe-genia pisze:

Niedługo Geniu to Ty chyba będziesz sadzić na dachu... ?

Pięknie... !

Pozdrawiam słonecznie

Artur

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przed działką musi być pięknie też .Agness tylko raz przed Bożym Ciałem zerwali mi cały rząd naparstnic tak pięknie zakwitły i wcale się nimi nie nacieszyłamAGNESS pisze:Geniu kolejna porcja pięknych kwiatówa Twój przedogródkowy przedogródek wygląda równie pięknie jak ogród właściwy
![]()
:lol:Czy nikt Ci nie zrywa tych kwitnących piękności
Genia