Dziewczyny naprawdę ostrzegam zastanówcie się dobrze zanim zaczniecie kupować hipki ,bo może się to zamienić w zabójczą manię ciągłych nowych" chciejstw" ;:8 i ratunku na to raczej nie ma.Chyba ,że...brak miejsca na parapetach;:112
Ja też swoje ściągałam przez internet. Nie były najtańsze, więc by zaoszczędzić na przesyłce brnęłam przez śniegi i lody do domu sprzedawcy Tak, tak... hipki uzależniają
Z tymi zakupami przez internet to często jest tak,że kupujemy kota w worku jesteśmy pewni,że kupiliśmy biało-czerwoną Minerwę,a potem z cebuli zakwita np.czerwony Red Lion ,którego już mamy
No właśnie Nusia, ja też juz parę razy się nacięłam.......
Ale niedawno kupiłam Minerwę, która okazała się być Dancing Queen- i w tym przypadku to była raczej miła niespodzianka, dzięki za rozpoznanie
No właśnie w przypadku cebul to akurat nigdy nie możemy być pewni co wyrośnie No a jeśli chodzi o gotowe roślinki to lepjej osobiście kupować, bo wiemy co bierzemy. Dlatego ja w przypadku roślin nie jestem przekonana do zakupów przez internet. Chyba, że u sprawdzonego sprzedawcy
No właśnie,ale na szczęście są sprawdzeni sprzedawy
W sklepach niestety też nie ma pewności co się kupuje,bo cebule też są pomylone lub wymieszane.
Ja podobnie jak Evluk, też kilkakrotnie dostałam nie to co chciałam ,ale zazwyczaj były to bardzo ładne i nie powielające się u mnie odmiany.