Ogródek brunetki...cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

A ja poczyniłam dzisiaj małe zakupy

Obrazek

a tak prezentuja sie po .......

Obrazek Obrazek Obrazek
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj RENATKO- odwiedzając Aguskac dowiedziałem się o Twoich problemach, zacznę od tego Ze już napisałem na OFF apel by ktoś przetłumaczył z angielskiego na nasz co ma robić korzystając z nowego Hostingu, bo ja też nie wiem jak wstawić zdjęcie i jakej wielkości można.

Co do fotosika , to zapewne wstawiałaś zdjęcia za pomocą FOTOSIKA jako anonimowa osoba i te Twoje zdjęcia na fotosiku nie mają właściciela, a więc są niczyje i w każdej chwili może je właściciel usunąć, jezeli nie jest ich wiele , to raczej tego nie zrobi.

By wstawiać zdjęcia za pomocą fotosika jako właścicielka zdjęcia musisz się najpierw zarejestrować podając login, hasło i skrzynkę pocztową. Po zarejestrowaniu na pocztę otrzymasz link za pomocą którego możesz uruchomić fotosik pod swoim loginem i wtedy możesz po kliknięciu na napis panel administracyjny( pojawia się ten napis jak okno fotosika masz otwarte na całą stronę. Po otworzeniu panelu administracyjnego interesujące Cię wiadomości możesz uzyskać klikając na napisy "mój portfel" i "transfery" beta, są one po lewej stronie wśród innych napisów w pionie.
Przysługujące Ci po zarejestrowaniu 1GB możesz wykorzystać w ten sposób że w jednym miesiącu wstawisz 2000 zdjęć z których każde ma 500 kb, ALBO wstawisz 1 zdjęcie o wielkości 500kb i obejrzy je na forum 1999 osób= tak wygląda bezpłatna norma miesięczna fotosika. Jeżeli masz wpływ na to ile i jakiej wielkości wstawiasz zdjęcia w miesiącu , to nie masz wpływu ile Twoich zdjęć i przez ile osób zostanie otworzone. Rachunek jest prosty - 1 zdjęcie wstawione = 1 osoba obejrzała 1 Twoje zdjęcie - lewa strona = prawa strona. Czy bedziesz korzystała z przysługującego Ci 1 Gb po zarejestrowaniu- decyzja należy do Ciebie.
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Dziękuje Ci Tadeusz
Tyle informacji na raz .......jeśli chodzi o rejestracje to chyba nie będę sie rejestrowac skoro trzeba płacic (przynajmniej na razie ) , ale w takim razie czy nadal moge wstawiać fotki jako anonimowa osoba?? ( wiem że mogą zostać skasowane ).
Chcę jeszcze dodać ze na meila przyszła mi wiadomośc od fotosika ze trzeba bedzie płacić , skoro jestem anonimowa to skąd mieli mój adres??
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20

Post »

to znaczy że nie jesteś anonimowa, jeżeli nie wiesz jakim nickiem się rejestrowałaś wejdź na fotosik i zapytaj się, podając pocztę, informują cię, o tym co mogłaś zapomnieć a wiec nicku lub haśle.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Renatko, wpadłam popatrzyć na Twoje siewki :lol:

Ja kilka dni temu wysiałam męczennicę, ale jak na na razie nic nie wykiełkowało :cry:
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Renatko zwiedziłam twoje włości,podobają mi się skalniaki,rabatka z kamykami .W tym roku jak sie rozrośnie to co posadziłaś, to będzie super.Masz fajnego pieska :D ,taka maskotka :wink: .Jeżyk sobie pięknie śpi :lol: .Tyle nasionek wysiałaś :shock: ,będzie kolorowo,oj będzie :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Dzięki dziewczyny za odwiedziny
Jeśli chodzi o nasionka to jeszcze nie koniec na tym , chciałabym jeszcze troche poszaleć z nasionkami a jak sie ociepli to z cebulami i bylinkami .
Poniewaz mieszkam na wsi mam małe ograniczenia.nie mam dostepu do sklepów ogrodniczych , dlatego musze jeszcze troche poczekac
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Tadeusz dziekuje jeszcze raz na informacje , skoro tak mówisz to rzeczywiscie moze tak jest musze to koniecznie sprawdzic
jeszcze raz Dzięki
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Zakupy super :) Ale siewów .... nie chcę krakać, ale onętek - kosmos - to Ci chyba zakwitnie jeszcze na parapecie w domu :lol:
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

tadeusz48 pisze:to znaczy że nie jesteś anonimowa, jeżeli nie wiesz jakim nickiem się rejestrowałaś wejdź na fotosik i zapytaj się, podając pocztę, informują cię, o tym co mogłaś zapomnieć a wiec nicku lub haśle.
Witaj Renatko. Właściwie to nie wiem czy było by możliwe wysyłanie zdjęć przez fotosik...bez logowania. Ja za każdym razem aby wejść w fotosik muszę podać Hasło. Ty tego nie robisz?. No ale to może twoja tajemnica. Mimo to fotosik sprawdzi , wykryje z jakiego kompa wysyłane są zdjęcia. :wink:
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Renatko miło było zwiedzać Twoje włości . Twój ogród jest dopiero w fazie tworzenia ,ale już widać co nieco .Podoba mi się oczko i rabatka z białymi kamyczkami .Skalniaczek dopiero pokaże swój wygląd na wiosnę jak się zazieleni .Fajną masz maskotkę mordka tylko do przytulania .
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Jadziu Dzięki za miłe słowa i za wizyte

Wszystkim dziękuje za dobre rady!!!!!
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Witam Aga!!
Mówisz że onętek może zakwitnąć jeszcze w domciu ..........o kurcze to pewnie nie potrzebie juz posiałam
tak to jest z amatorami
Awatar użytkownika
lena666
200p
200p
Od: 2 lut 2009, o 17:54

Post »

prosze podpowiedz jak wstawiasz takie zdjęcia chodzi mi o format no a grzyby cudowna też lulię zbierać
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
brunetka2
1000p
1000p

Post »

jeśli wstawiasz przez fotosik to przed wysłaniem zaznaczyc jakie to ma byc zdjęcie
masz tam dwie opcje "miniaturka " lub "pełen rozmiar" i musisz zaznaczyc pełen rozmiar bo w przeciwnym razie wklejasz miniaturki
pozdrawiam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”