No wiem wiem i cieszę się z Waszych wizyt bardzo, martwię się tylko, że wykasują mi zdjęcia które już są
Widzę, że pojawiła się na dole druga opcja wklejania, przez Imageshack, muszę przetestować
hmmm tylko miniaturka... i samo się nie wkleja automatycznie... ale wybór mamy
Witaj AGUŚ,ja też dołożyłem swoje trzy grosze ,do Twojego "transferu zużytego", fakt Twoja szkoda finansowa, ale jaka dla moich oczu uczta, warto było, bo może niedługo ich nie być, całe lato pracowałaś, by nam teraz pokazać zdjęcia z Twojego pięknego ogrodu a tu fotosik straszy. Niech straszy, to straci głównie on ( no i właściciel forum bo nikt z zewnątrz nie będzie tu zaglądał), nie wiem czy już zgrałaś sobie na komputer , wstawione zdjęcia wraz z komentarzami, ja to uczyniłem i nie interesuję się ( no to trochę tak nie jest) co dalej będzie, wykupiłem 3GB, ale widzę że to tylko wyrzucenie w błoto siedmiu złotych, bo licznik bije jak oszalały i wystukał mi w jeden dzień prawie 6% wykorzystania z tych 3GB i jak widzę, starczy mi ledwo na pół miesiąca., uważam że ten system naliczania jest chory.
Wydaje mi się że dojdzie do tego że za pośrednictwem poczty e-meilem będziemy sobie przesłać swoje zdjęcia i je później komentować na tym forum. Nie ma co rozpaczać że znikną zdjęcia, bo nie widać by osoby zainteresowane starały się nam pomóc, trzeba tylko skopiować ( jeżeli nie ma oryginałów) to co jest do domowego archiwum, i dalej wklejać , nie martwiąc się co dalej będzie z naszymi zdjęciami.
Może się mylę, bo w trakcie pisania pojawiła się druga opcja wklejania zdjęć, nie tylko z fotosika, ale już nie będę zmieniał treści wpisu.
brunetka2 pisze:Aga a jak sprawdzić ile mam zuzytego tranferu??
Wejdź w fotosik, kliknij w prawym górnym rogu "Moje konto" i po lewej masz zakładkę "transfer" kiedy klikniesz od razu Ci się pokaże...
właśnie sprawdziłam, już mam ponad 20% tydzień nie minie i fotki mi zablokują jak nic
Witaj Tadku!
Ja nie mam najmniejszego zamiaru ich finansować, bo z tego co widzę, to wcale niemałe kwoty by były mimo ich zapewnień, że to dotyczyć będzie tylko znikomej liczby korzystających z Fotosika. Już po 1 dniu widać, że to wierutne kłamstwo.
Ja mam wszystkie swoje fotki na płytach zgrane i zawsze mogę do nich sięgnąć na szczęście, ale jeśli ktoś nie ma to faktycznie warto sobie zgrać. Dzięki za podpowiedź, może ktoś z niej skorzysta Wklejałam też kiedyś fotki na inne fora ogrodnicze, tam też pewnie znikną, choć daawno to było i już teraz raczej pewnie nikt do nich nie zagląda.
Ja też właśnie skorzystałam z tej drugiej opcji , może da się ją ulepszyć, albo ja się douczę hihi
ja też nie znam, ale może coś Ci podpowiem... trzeba kiliknać przeglądaj, jak zawsze wybrac zdjęcie i potem kliknąć host it
jak już wgra fotkę to trzeba skopiować cały link gdzie po prawej jest "Thumbnail for forums(1) i wkleić to wszystko na forum ..... wtedy wklei się miniaturka , spróbuj..
....... aha jak już skopiujesz linka to musisz cofnąć się do stronki gdzie masz forum, bo nie otwiera się w nowej karcie, albo ja nie umiem zrobić, żeby tak było