DanusiuSliczny ogród,śliczna strona o roślinach .Masz tak jak ja ogród pod lasem ale widzę że ziemia tam urodzajna,ciemna nie jak u mnie piaseczek.Pomysł na wątek barw przedni.Klerodendrobium niespotykane.Jeśli można to o szczepkę dałabym mojej siostrze,która nie ma ogrodu i hoduje roślinki w domu.Będę się rozglądała za nią też w sklepach.
Pozdrawiam Kaśka
Danusiu, jestem stałym bywalcem Twojego ogrodu, tylko nie zawsze pozostawiam ślad.
Gratuluję cudnego ogrodu i pięknych fotografii oraz pomysłu na wstawianie zdjęć w określonym kolorku
Moje zdjęcia są marnej jakości, więc nie mam czym się chwalić
Cieszę się Halinko z Twoich wizyt :P Pobiegłam zaraz do Twojego ogródeczka, pospacerowałam po nim ale widzę, że tak szybko się z niego nie wyniosę Wpadłam więc tylko, żeby Ci odpowiedzieć i wracam tam z powrotem - oj jest do czego!
przepiękny ogród i ogromna róznorodność kolorystyczna i tyle rodzajów, pozwolisz ,ze będę tu częstym gościem
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
O matko jedyna, jak ja mogłam tak długo obejść się bez tych widoków?
Bardzo się cieszę, że tu wpadłam I od razu uzupełniam - napisałaś, że masz mało roślin kwitnących na pomarańczowo. Może mało, ale za to JAK kwitną!!! Cudnie, po prostu pełen zachwyt
A do kompletu na stronie ze stopki znalazłam jeszcze to!!! Mniam!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Małgosiu niestety jeszcze nie wypróbowałam przepisu na torcik Od tygodnia są u mnie moje dwie wnusie - 3 i 4 latka. Są strasznie kochane, ale nie wiele pozostawiają mi wolnego czasu :P
Torcik musi jeszcze tydzień poczekać :P
Nalewko - strasznie mi milo gościć Cię w moim ogrodzie :P Dziękuję za ciepłe słowa
Wpadaj, kiedy tylko przyjdzie Ci na to ochota :P
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."