Boguśko, może się minęłam, ale chociaż teraz daje upust swoim poczynaniom.
Dobrze że mam Was i chcecie to oglądać

A Ty za to ładnie heklujesz, a ja nie umiem...
Madziu, muszę znowu coś innego wymyślić...
chatte pisze:Gabi, co to jest tutorial?Skąd Ty to wszystko wiesz?
Dziewczyny mają rację, powinnaś się chyba zająć poważnie takim przetwarzaniem zdjęć.
To ostatnie dzieło ... jestem pełna podziwu i uznania dla Twoich talentów!
Gabrysiu, wszystko po trochę, i żal mi i podziwiam i cieszę się, że nie mam tego programu bo przepadłabym na forum już całkiem.Gabriela pisze:kogra pisze:No tak, znów mowa o zdjęciach.
Krysia zazdrości![]()
a ja podziwiam i przy tym zostanę.
Nie żebym była niechętna, ale jak mówisz Gabiś czasu mi nie starcza na wszystko.
A tyle jeszcze w życiu chciałabym zrobić - czemu to życie jest takie krótkie ?
Grażynko, ja myślę że Krysia tak naprawdę nie zazdrości, tylko jej trochę żal.
Czytałam że nie może zainstalować programu, czy coś w tym stylu.
Tak, Grażynko, życie jest bardzo krótkie, i żałuję że dopiero teraz odkryłam w sobie taką pasję...
I to dzięki komputerowi i forum.
Alu, dzięki...alana pisze:Gabi u Ciebie człowiek zawsze może podleczyć duszęśliczne zdjecia, wspaniale zmodernizowane i obrobione
![]()
![]()
Powiedz mi tylko jak Twoje oczy się spisują przy tak żmudnej pracy, jaką jest obróbką zdjęć? Ja jak coś robię z grafiką, to muszę sobie serwować kilkuminutowe odpoczynki ;)
Ewo, dziękuję Tobie i Twojemu M...ogis1 pisze:Witam Gabrysiu
Ależ przepięknie to ujmujesz![]()
Bardzo nam się podobają Twoje fotki
pozdrawiamy
Ewa i Krzysiek
;:91![]()
Halinko, gdybym miała drukarkę, to z pewnością kilka bym wydrukowała, ale nie mam...eukomis pisze:Witaj Gabrysiu ty to masz talent nie maco, zdjęcia przepiękne jak widokówki .pozdrawiam
Hi...hi... Krysiu, ja już przepadłam...kryska pisze: [
Gabrysiu, wszystko po trochę, i żal mi i podziwiam i cieszę się, że nie mam tego programu bo przepadłabym na forum już całkiem.![]()
Gabi, to ostatnie dzieło jest