Zielone zakątki w moim domu - Ewelina
- Piotr=)
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudne masz kwiatuchy najbardziej mi sie podoba Cotyledon undulata
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
Ewelinko masz przepiękną kolekcję kaktusowatych.....moją uwagę zwróciła świetnie wyeksponowana "aloe aristata"
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- majakal
- 200p
- Od: 3 sty 2009, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje rośliny doniczkowe, domowe, zdjęcia
Ewelinko i ja chętnie dołączę do zachwyconych twoimi roślinkami innych użytkowników forum. Wszystkie przepiękne zadbane i zdrowe....
Mnie szczególnie urzekły (jako,że fiołkowa choroba dopadła i nie chce odpuścic) piękne okazy fiołków afrykańskich. Może chciałabyś podzielic się listeczkami? Bardzo proszę...
Mnie szczególnie urzekły (jako,że fiołkowa choroba dopadła i nie chce odpuścic) piękne okazy fiołków afrykańskich. Może chciałabyś podzielic się listeczkami? Bardzo proszę...
zapraszamy na forum
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Dziękuję za miłe słowa
Listeczkami fiołków podzielę się z zainteresowanymi, ale na przełomie III/ IV . Moje Saintpaulie są dość często skubane z listków i teraz chciałabym jeszcze przez miesiąc- półtora dać im się rozrosnąć przed kolejnym skubaniem
A na razie kolejne zdjęcia - tym razem z kwiatuszkami zwiastującymi wiosnę , na którą tak wszyscy czekamy:

Listeczkami fiołków podzielę się z zainteresowanymi, ale na przełomie III/ IV . Moje Saintpaulie są dość często skubane z listków i teraz chciałabym jeszcze przez miesiąc- półtora dać im się rozrosnąć przed kolejnym skubaniem

A na razie kolejne zdjęcia - tym razem z kwiatuszkami zwiastującymi wiosnę , na którą tak wszyscy czekamy:

- majakal
- 200p
- Od: 3 sty 2009, o 14:41
Moje rośliny doniczkowe, domowe, zdjęcia
Ewelinko znów czarujesz, aż oczy bolą patrzec, ale jak tu nie patrzec. A Saintpaulie nic dziwnego, że są często podsukubowywane skoro takie przepiękne mają kwiaty. Chętnie poczekam ile będzie trzeba.
zapraszamy na forum