Park krajobrazowy - minismok

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2008, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Babi.......Raissy nie znam :? ......sadze jedynie malinowe inne zostawiam Holendrom i Hiszpanom :lol: i Włochom

jak czytam o hortensjach to zaczynam sie ich bac! :lol: ale jak je ogladam w ogrodach to z zachwytu wyjsc nie moge[oczywiscie jak nie sa zakryte pudłem :lol: ]
Bogusiu nigdy nie uprawiałam tych bujnych kwiatów :? .....w górach mam tylko pospolita Anabell :lol:

Cynmon z Liska zapraszam na winobranie :D

Aguskac
o winie ludzie pisza ksiazki robia biznes i doktoraty,spiewaja,kochaja........ech biblijny to krzew :D .......smok jest na poczatku w ksiedze rodzaju :)
mamy55 krzewów czeskie rondo, francuskiego marszalaF i gruziny winosliwyj[wino bedzie kupazem :? ]
rondo i gruziny wchodza w 4 sezon,w ubiegłym roku zebrałam pierwsze kiscie :D .......było ich kilka ale JUZ były! spodziewam sie w tym roku zbioru z 15 krzewów

cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Awatar użytkownika
hanka55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sty 2008, o 15:30
Kontakt:

Post »

Aga, załamałam się.
Czarny Dawn ( Red New Dawn) za £ 12.95 :shock:

http://www.classicroses.co.uk/roses/n/new_dawn_red.html
Awatar użytkownika
Deirde
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2007, o 10:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj nieładnie Smokini, w poniedziałek dzwonię w sprawie róż, a tu mi Smoka zasypało. Jak ja je wyśle? Dzisiaj byłam w Palmiarni oglądać storczyki, wychodzę i kilka płatków śniegu spadło. W sobotę podobno ma u nas śnieg padać, zobaczy się bo jak tak dalej będzie to urlop trzeba będzie robić sobie w zimie i pojechać w góry zobaczyć jak śnieg wygląda.
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p
Od: 15 gru 2008, o 09:13

Post »

Dzięki za zaproszenie na racuszki :P - już jestem ;:8
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

ojjjjj Panie Zubilewicz.........tylko Sudety i Karpaty? a moze by tak Beskidy i Tatry w tych Karpatach wyróznic? ;:78 .ze niby Wszyscy wiedza?

AQQ jak tak dalej pójdzie to wystarczy powiedziec GÓRY :lol:

Damo Pik :D ........nareszcie narciarze zgasili LAS VEGAS :lol: .......bezksiezycowa czern, biały snieg pod stopami i przestrzen.......siadziemy przy kominku i pomilczymy.........dziekuje za towarzystwo
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p

Post »

Wiesz co, smoczku, to ja jeszcze tylko po proboszczówke skoczę - jak mamy dłużej siedzieć, to nam się przyda - pod te racuszki :P Wiesz, może to i dobrze, że jeszcze przez chwilę ta zima pobędzie, inaczej każda z nas rzuciła by się w swoje grządki i nie byłoby czasu posiedzieć i pogadać :P
U nas bieluteńko...

Buziaki :D
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Kontakt:

Post »

A ja Wam zazdroszczę, tych gór bezturystnych i tej gwiaździstej zimy z dzieciństwa...
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p

Post »

Krzysiu nie zazdrość, tylko chodź do nas :P - myślę, że gościnny smoczek też będzie tego samego zdania :P
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

minismok pisze: mamy55 krzewów.... wchodza w 4 sezon,w ubiegłym roku zebrałam pierwsze kiscie :D .......było ich kilka ale już były! spodziewam się w tym roku zbioru z 15 krzewów ..cmokasy

To widzę całkiem ładnie... przynajmniej już coś pojedliście :) ja miałam kilka gronek jedynie na Aurorze :( reszta zastrajkowała, choć mam kilka krzaczków też 4 sezon. Teraz właśnie łudzę się już na jakiś plon :lol:
Ja nie nastawiam się na wino, choć kiedyś też pewnie będę robić. Większość moich odmian to deserowce. Ciekawa jestem bardzo jak się udadzą na Pomorzu... bo tu klimat dla winorośli taki sobie... Pozdrowionka z nad jeziorka :)
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja mam ogromny krzew winorośli starej odmiany, kupiony razem a działką. Owoce drobne, ale bardzo słodkie. Co roku robię pyszny sok, wina nie umiem, ale może kiedyś?
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Smokini a ja z innej bczki... nie mogłam nie zauważyć... i to nie pierwszy raz...
Powiedz mi proszę, czy na stole obrus to sama haftowaaś? czy kupujesz gdzieś?
z uśmiechami Iza
u liski
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie :D

Damapi k :) ........Bishopa zapraszam zawsze , lubie męski punkt widzenia

Liseczko autorki tego haftu sa smokom nieznane :? ........to chyba Chinki :? z Reala hihihi

Danio Aguska+c..........kwestia skali hmmmm wymysliłam sobie winiarnie

:lol: dla zdrowotnosci i neutralizacji cywilizacyjnych stresów....mam winogrona "niejadalne" :lol:

poniewaz mój watek to juz miniblog to musze sie pozalić na schizofrenie :) .........bo jak nazwac sympatie do psów rasy husky i jednoczesne doniesienia na Policje faktu strachu i obawy ze sa!?

My Kobiety jestesmy zmienne jak pory roku :lol: .........dobrze ze Panom logika jednak blizsza[napisał smok po przejsciach] :lol:

cmokasy z gór
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Kontakt:

Post »

Mogę trochę powspółblogować w blogu smoka?
Już kiedyś się przyznałem, ze nie przepadam za psami - i nikt mi głowy nie urwał :lol:
Dopóki u mojego kumpla nie zauważałem "frachy na psa", która się kręciła po podwórku, to on mnie też nie zauważał. Odkąd kumpel zapytał się mnie, jak ja wchodzę na podwórko, bo wszystkich innych ta kreatura wściekle atakuje, to zacząłem zwracać na niego uwagę. I mnie też zaczal wściekle atakować. Bał się moich glanów, ale każdorazowo podnosił mi adrenalinę. Tyle tytułem wstępu...
Po osiedlu, przez które chodzę do pracy biega sobie husky. Jest taki niezależny, nie szczeka, czasami staje i łapie wiatr. zatrzymuje się, zamyśla, czasem zasprintuje za jakims psim przybłędą... Przechodniów przepuszcza. Ciekawe, czy jeśli zacznę się go obawiać, to przestanie mnie przepuszczać? Czy jestem dla niego tylko cieniem? Haszczaki chociaz piękne, to takie podobne do wilków...
Jest też inny gospodarz kawałka osiedla, doberman. Tego zawsze się obawiam, jak widzę, ze sobie biega. I dzwoniąc na policje czułem się każdorazowo podle, ale wolałem to, niz potem rozpaczanie nad rozlanym mlekiem. Mój syn i chrześniak często tamtędy chodzą...
Tyle tytulem usprawiedliwienia... Siebie i schizofreniczki :lol:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bishop to jest paragraf 22 :lol: ......czyli jedni maja psy do dogoterapii[akceptacji] inni psy do obrony albo uzytkowe,towarzyskie.... a jeszcze inni psy do ataku[bo sa wsciekli]...........MIŁOSC to akceptacja filozoficznie biorac ..ale........czy WSZYSCY musza sie poznac na miłosci?

husky to psy MADRE całkowicie bezkolizyjne, niezalezne i polujace na dziczyzne gdy głodne .....homo "dziki" nie jest ale smierdzi tchórzem czyli jest poza zainteresowaniem, do tego za duzy , za grozny i za cwany...........programowo odpuszczaja :lol: nie warcza ze strachu , nie szczekaja z rozpaczy nie interesuja sie dla zabawy bo same zdolne sa do zdobycia łatwego pozywienia [ kury, zajace, myszy, krety itd] i do igrzysk w stadzie wiec.. co KOMU PRZESZKADZA HUSKY?
tysiace turystów przechodza przez smocza doline ale tylko Sasiadka NAGLE!
:? zaczyna sie obawiac husky?[ bo 16 letnia córka dostała 0 na sprawdzianie z polskiego i wystraszyła sie psa]

swiat ludzki schodzi na psy! przez medialne i ambicjonalne strachy

:lol:

ps o animowanych bezstresowych dzieciach w innym poscie :lol:
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie :lol:

nowy gatunek ptaków :lol: Obrazek Obrazek Obrazek

i Karol -suma wszystkich strachów :lol: Obrazek

nie patrzcie na ta oskubana szeflere :lol: od "zimnej ryby"........moze ja przywróce do kultury :?

cmokasy z gór
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”