Przyłączam się do prośby...wiem osobiście jak bardzo się cieszyła ze swojego wątku.moni;) pisze:Olenko! Wspolczuje Ci z calego serca...![]()
Kochana i nie zasmiecasz nam tu nic, nawt tak nie mysl!
Prosze Administratora o nie usuwanie tego tematu, prosze...
Kilka moich doniczkowych.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 26 sty 2009, o 20:24
Witam.
Bardzo dziękuje wszystkim za wsparcie i słowa. Postanowiłam wrócić (Zenia miała w tym wielki wkład
) Bo musze się czymś zająć by nie myśleć o tym co sie stało. A forum to najlepsze miejsce na start. Jest pełne, kochanych, ciepłych, bezinteresownych ludzi.
Niestety nie pochwale sie na razie moimi kwiatkami, bo prawie nie mam już roslin. Straciłam prawie wszystki
. Teraz chce odbudować moją kolekcje. I mam nadzieje, że pomoga mi w tym forumowe Dobre Wróżki. Postaram się odwdzięczyć.
Chciałam jeszcze podziękować, fotumowiczom i administracji, za wiare we mnie i nie zamykanie mojego wątku
Pozdrawiam
Ola
Bardzo dziękuje wszystkim za wsparcie i słowa. Postanowiłam wrócić (Zenia miała w tym wielki wkład

Niestety nie pochwale sie na razie moimi kwiatkami, bo prawie nie mam już roslin. Straciłam prawie wszystki

Chciałam jeszcze podziękować, fotumowiczom i administracji, za wiare we mnie i nie zamykanie mojego wątku

Pozdrawiam
Ola
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
-
Bardzo dziekuje za miłe powitanie
Naprawde nie wiem co powiedzieć...
aledra7 teraz moimi chciejstwami są hoje i fiołki odmianowe. A to też wina tego, że mój metraż sie zmniejszył.
Z hojami to zaczynam od nowa (sporo niestety przepadło
), a z fiołkami to dopiero raczkuje :P Nie mam jeszcze za wiele (4 odmianowe listki i 2 pstrolistne listki) Dzięki uprzejmośći Dobrych Wróżek. Licze na pomoc
Jutro wstawie troche zdjeć by choć troche było kolorowo.
Pozdrawiam
Ola

aledra7 teraz moimi chciejstwami są hoje i fiołki odmianowe. A to też wina tego, że mój metraż sie zmniejszył.
Z hojami to zaczynam od nowa (sporo niestety przepadło

Jutro wstawie troche zdjeć by choć troche było kolorowo.
Pozdrawiam
Ola
-