Dzięki Twojej opini przemyśle jeszcze,czy Amisz Gold będzie czy nie. Kusi mnie Król Syberii a że mam obie wersje ( befsztyk i serce) to znow dylemat.
 a może Gabrysia?
 a może Gabrysia?

a może Gabrysia?
 a może Gabrysia?
Ja uprawiam do 5 lat amiszowe pomidory Amish Red Paste, przetworowa odmiana , niskopienne, bardzo plenna, owoce dość duże jak na przetworowe pomidory średnio po 200g z bardzo twardą skórką ( dlatego nic ich nie rusza). Nie mam niestety zdjęć. W tym roku też planuję kilka krzaków.

Rot , o którym wcześniej pisałam , to samokończący malinowy befsztyk .
  Rot , o którym wcześniej pisałam , to samokończący malinowy befsztyk .

Bardzo ciekawe odmiany.
 Bardzo ciekawe odmiany.  Bardzo ładna odmiana pomidora stworzona przez pana Dederko, agronoma w ośrodku badawczym w Kaliningradzie. My byśmy pewnie nazwę interpretowali jako Królewiec pasiasty
 Bardzo ładna odmiana pomidora stworzona przez pana Dederko, agronoma w ośrodku badawczym w Kaliningradzie. My byśmy pewnie nazwę interpretowali jako Królewiec pasiasty  . Odmiana ta jest wczesna, przystosowana do chłodniejszego klimatu. Ewo, z dużym zainteresowaniem będę śledzić Twoje relacje o nim.
 . Odmiana ta jest wczesna, przystosowana do chłodniejszego klimatu. Ewo, z dużym zainteresowaniem będę śledzić Twoje relacje o nim.
 Będę się na bieżąco chwalić co i jak rośnie.
 Będę się na bieżąco chwalić co i jak rośnie.  

tego się najbardziej obwaiam.
 tego się najbardziej obwaiam.