Isiu jabłonka przepiękna, ja niestety nie mam na nią miejsca, ale będę podziwiać u Ciebie- na zdjęciach Azalia przepiękna, taki delikatny pastelowy kolorek
Izo za duża ?? jabłonki tego typu podobno rosną bardzo wolno
Agniesiu miło mi że Ci sie podobają roślinki, azalia rośnie przy tamaryszku to rabata różowo biała (mam nadzieje że nie zmarzła)
Kochanie, ja mam jeszcze tylko skraweczek wolny, a już zaplanowałam na niego więcej krzewów, niz moze pomieścic Trudno mi upchac róże i bylinki, a co tu mówic o drzewku, Chyba, ze wielkosci róży ;)
Witaj Isiu spacerując dzisiaj po Twoim ogrodzie wzrok mój przyciągneła piękna rajska
jabłon . Drzewko o ładnej kolorystyce liści które może doskonale prezentować się na tle zieleni, będę musiał pomyśleć nad jego zakupem.
Ewuniu gdy za oknem plucha albo śnieg jeszcze bardziej tęskni sie do wiosny takie zdjecia zawsze poprawiają nastrój
Zenobiuszu mój zakup wyglądał podobnie widziałam taka jabłonkę niedaleko szkoły syna i bardzo wpadła mi w oko wiosną gdy kwitnie wygląda naprawdę uroczo, gdy kwiaty przekwitną ciemne liście ładnie wyglądają na tle innych zielonych roślinek