Ogród Kryski - cz. 3, r.2009
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elżbietko, Ulka, ja jestem tak samo ciekawa jak Iza bo na prawdę nie wiem o co wam chodzi. Dziewczyny, szybko powiedzcie i nie znęcajcie się nad chorą. Wczorajsza przygoda z samochodem i telefonem dzisiaj mnie rozłożyła na dobre.
Ja ciągle nie dostaje żadnych powiadomię i trudno mi teraz po forum się poruszać. No nie wygłupiajcie się i powiedzcie, za 10 minut ide do łóżka i nie będę mogła zasnąć.
Ja ciągle nie dostaje żadnych powiadomię i trudno mi teraz po forum się poruszać. No nie wygłupiajcie się i powiedzcie, za 10 minut ide do łóżka i nie będę mogła zasnąć.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja się nie wygłupiam!!!!!! Jestem BARDZO POWAŻNĄ I STATECZNĄ OSOBĄ
Krysiu !!! Swoje marzenia znasz !!!!!!!!!!!! A żeby się spełniły trza być "cichosza"
I proszę zaraz marsz do łóżka.Wcześniej łyknąwszy Gripex albo inne paskudztwo , popić herbatką gorącą z malinami (albo trochę nalewki alkoholowej dodać) i zjeść (wiem że fuj!!) trochę czosnku. A jutro (jeśli to przezięblina a nie grypa właściwa ) będziesz skowronkiem !!!
Dobranocne kozie buziaki!!!

Krysiu !!! Swoje marzenia znasz !!!!!!!!!!!! A żeby się spełniły trza być "cichosza"

I proszę zaraz marsz do łóżka.Wcześniej łyknąwszy Gripex albo inne paskudztwo , popić herbatką gorącą z malinami (albo trochę nalewki alkoholowej dodać) i zjeść (wiem że fuj!!) trochę czosnku. A jutro (jeśli to przezięblina a nie grypa właściwa ) będziesz skowronkiem !!!
Dobranocne kozie buziaki!!!

Ulka buziaki przesyła
- kryska
- Przyjaciel Forum
No już idę do łóżka. Żeby u mnie było tak prosto jak piszesz to bym całą główkę czosnku na raz zjadła. Wiesz, u mnie katar to gorszy niż przemarsz wojska
Zaraz zatoki dają sie we znaki. Inchalacje, płukanie nosa i odczekać minimum 2 tygodnie. Ot i wszystko.
Dobranoc.

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Krysiu jak się czujesz.....jadłaś chemię? może lepiej gorącą herbatę lipową z miodem i dużo cytryny ewentulanie Rutinoscorbin i fuk do łóżka. Maliny też są dobre no i maść nagietkowa.....mi to najbardziej pomaga i od dawna antybiotyków nie biorę (odpukać tfu tfu). Kuruj się bo za niedługo trzeba siać. 

- kryska
- Przyjaciel Forum
Iza zgadzam się z Tobą, Ula i Elżbietka mogą powiedzieć.
Elżbietko antybiotyk u mnie to ostateczność. Olejek Pichtowy na pierwszym miejscu, potem Rutinoscorbin i Flegamina przy każdym przeziębieniu. Soczek malinowy i żurawinowy, twarożek z czosnkiem bardzo smaczny i łatwy do przełknięcia. Herbatka z lipy już się zaparzyła, zaraz posłodzę miodem. Wypije i do łóżka. Może za dwie godziny znowu się pokażę.

Elżbietko antybiotyk u mnie to ostateczność. Olejek Pichtowy na pierwszym miejscu, potem Rutinoscorbin i Flegamina przy każdym przeziębieniu. Soczek malinowy i żurawinowy, twarożek z czosnkiem bardzo smaczny i łatwy do przełknięcia. Herbatka z lipy już się zaparzyła, zaraz posłodzę miodem. Wypije i do łóżka. Może za dwie godziny znowu się pokażę.

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oooo....
Strzał w dziesiątkę.
Świetnie Gabi, że o tym przypomniałaś - bardzo skuteczny sposób.

Strzał w dziesiątkę.

Świetnie Gabi, że o tym przypomniałaś - bardzo skuteczny sposób.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Krysiu, jeśli nie masz nadciśnienia spróbuj tabletek Cirrus, świtnie odblokowują nos. Dzięki nim mogę funkcjonować z katarem, bo wcześniej wszyscy mnie pytali dlaczego płaczę?
Życzę zdrówka Dorota
Życzę zdrówka Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Kupuje się bez recepty. Obkurczają błonę śluzową nosa, działają ok. 10 -12 godzin. Stosuje się w objawowym leczeniu kataru i zapalenia zatok.
Dorota
Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- kryska
- Przyjaciel Forum
Dziewczyny!!!! jestem, już idzie ku lepszemu
Gabrysiu, często śpię w skarpetkach bo mi zimno w nogi
Wczoraj nawet skarpetki nie pomagały i M przyniósł do łózka flachę z wrzątkiem. A o gorczycy to nie wiedziałam. Dzisiaj na noc nasypię, tylko jak ja z tym będę w nocy chodzić na siusiu.
Ula, a trzeba Ci było ciągle buziaki mi dawać i przytulać się?
Teraz stosuj się do rad Gabrysi i Dorotki i będzie dobrze.
Dorotko dzięki za radę, na szczęście nie mam nadciśnienia. Myślę, że tym razem obejdzie się bez tych tabletek bo czuję, że już lepiej. Inhalacje i płukanie nosa tym razem pomogło. Ale nazwę tabletek zapisze sobie na przyszłość.
Iza poczekamy na Dorotkę to może cos więcej powie na ten temat.

Gabrysiu, często śpię w skarpetkach bo mi zimno w nogi

Ula, a trzeba Ci było ciągle buziaki mi dawać i przytulać się?

Dorotko dzięki za radę, na szczęście nie mam nadciśnienia. Myślę, że tym razem obejdzie się bez tych tabletek bo czuję, że już lepiej. Inhalacje i płukanie nosa tym razem pomogło. Ale nazwę tabletek zapisze sobie na przyszłość.
Iza poczekamy na Dorotkę to może cos więcej powie na ten temat.