Pamiętaj o wywierceniu otworów odpływowych i o drenażu (żwir, keramzyt, i.t.d.), bo jak przyjdzie jakaś nawałnica, to będziesz mieć nagle uprawę hydroponiczną

mam kilka podwyższonych grządek , uprawam w nich różne warzywa. Przez kilka sezonów uprawy, mam pewne spostrzeżenia ,jakie warzywa udają się w nich ,a jakie raczej nie .
  mam kilka podwyższonych grządek , uprawam w nich różne warzywa. Przez kilka sezonów uprawy, mam pewne spostrzeżenia ,jakie warzywa udają się w nich ,a jakie raczej nie . co wam sie najlepiej udaje na podwyższonych grządkach a co nie ?
  co wam sie najlepiej udaje na podwyższonych grządkach a co nie ?
 Jako, że nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat upraw w oponach postanowiłam założyć ten post. Czy ktoś z was ma posadzone warzywa w oponach? Chodź mi o opłacalność, choroby itp. Ja w tym roku zrobiłam trzy na próbę metodą ala permakultury. Na razie rosną. Zdjęcia sprzed tygodnia
 Jako, że nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat upraw w oponach postanowiłam założyć ten post. Czy ktoś z was ma posadzone warzywa w oponach? Chodź mi o opłacalność, choroby itp. Ja w tym roku zrobiłam trzy na próbę metodą ala permakultury. Na razie rosną. Zdjęcia sprzed tygodnia