judyta pisze:Alo-daj namiara na rosarium, może dopadłaś cennik z ofertą, choć sobie przeglądnę...pośród zgryzoty i płaczu

Poślę myśli w innym kierunku...............buuuuuu
Judyto, szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy, mogłybyśmy złożyć wspólne zamówienie, koszty przesyłki mniejsze
Jolu będę wysiewać chyba właśnie kobeę, szałwie omączone i bicolour, lewkonię i nie pamiętam czy os jeszcze ;)
jol_ka pisze:jakie róże zamierzasz kupić w rosarium? jak Cię znam, to już podjęłaś decyzję ;)
Z różami mam poważny orzech do zgryzienia

Mme Hardy to podstawa, Cardinal de Richelieu, Elfe, Charles Austin, Heritage, Wiliam Shakespeare, oj non stop prowadzę poważne dywagacje (rodzina twierdzi, że coraz gorzej ze mną ;))
jol_ka pisze:słyszałam, że skończyli nagrywać i spodziewałam się, że niedługo wypuszczą jakiś singiel - wiesz już kiedy będzie premiera??
Właśnie skończyli i wystawiają nas na niezłą próbę wytrzymałości ;) W radiostacjach "Wrong" (od tygodnia tylko chodzę i podśpiewuję sobie kilka linijek, które na razie dane mi było poznać

) ma pojawić się w lutym, natomiast singiel w sprzedaży ma być 6 kwietnia, a płyta 20 kwietnia.