Jestem o tym mocno przekonana. Zostały nam jakieś 3 i 1/2 tygodnie zimy.jollla500 pisze: Mi się wydaje że wiosna przyjdzie końcem lutegoprzynajmniej mam taką nadzieję
Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Jolu
, a właściwie siostro bo wczoraj dołączyłem do rodziny jako młodszy braciszek
. Pisałem , że jak znajde czas to wpadnę więc wpadam
.
Ślicznie u Ciebie , kolorowo i wcale nie tak sromnie
, badzo podoba mi się oczko wodne z kaskadą , pomysłowe ozdony zdrewna , kwietnik..
, rewelacja
. Może spróbuje ten kwietnik spapugować..
. Masz piekne dalie i mieczyki i.. wiele innych
:P .
Pozdrawiam 

Ślicznie u Ciebie , kolorowo i wcale nie tak sromnie

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabrysiu to się cieszę że nie gniewasz
Lisko taką miałam nadzieję
oj to się cieszę
Elu, Asiu i Krzysiu ja mam intuicje hi hi tak jak powiedziałam, wiosna zacznie się już końcem lutego ;:26
Tulipanku dziękuję pięknie za miłe słowa
i za dotrzymanie słowa, jeśli chodzi o odwiedziny
Nie wypadałoby nie odwiedzić siostry co ? ale ta rodzinka w galopującym tempie się powiększa
Madziu to pochwal się co jeszcze chcesz zamówić ?
Grzesiu szkoda że Twoje zdjęcia się nie otwierają

Lisko taką miałam nadzieję

Elu, Asiu i Krzysiu ja mam intuicje hi hi tak jak powiedziałam, wiosna zacznie się już końcem lutego ;:26
Tulipanku dziękuję pięknie za miłe słowa

Nie wypadałoby nie odwiedzić siostry co ? ale ta rodzinka w galopującym tempie się powiększa

Madziu to pochwal się co jeszcze chcesz zamówić ?
Grzesiu szkoda że Twoje zdjęcia się nie otwierają

- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
No penie siostro , teraz będe częściej cię odwiedzałjollla500 pisze: Tulipanku
Nie wypadałoby nie odwiedzić siostry co ? ale ta rodzinka w galopującym tempie się powiększa![]()

Mam pomysł , zrobie sobie chyba jakiś suwaczek... , typu " na dzień dzisiejszy mam :
2 mothers , 4 sisters , 1 brothers.... "

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
Joluś co tu się dzieje u Ciebie.. 3 razy czytałam wszystko i zastanawiałam się czy dobrze trafiłam...
Grzesiu tak ładnie do mnie napisał, że aż sie cofnęłam stronę zobaczyć czy aby Ciebie nie cytuje ... ale nie
więc mi się miło zrobiło a potem wstyd, że nie posiałam ten tunbergii...
no to chyba póję posiać... bo jak zobaczyłam siewki pelargonii Grzesia to aż mi wstyd .... moja pelargonia śpi...
ale macie fajne pomysły na rozsady...
a ten pąk horensji Grzesiu to z kiedy jest? Jestem w stanie uwierzyć to dzisiejsze Twoje zdjęcie...
ale cudny! Moja hortensja w garażu obłożona styropianem... mam nadzieję, że przezyje.
Jola ale piękne zdjęcia pokazałaś ... cudne te fioletowe kwiatki gdzie to lato? U mnie śnieg "po kolana" no trochę przesadziłam...
Grzesiu tak ładnie do mnie napisał, że aż sie cofnęłam stronę zobaczyć czy aby Ciebie nie cytuje ... ale nie
więc mi się miło zrobiło a potem wstyd, że nie posiałam ten tunbergii...
no to chyba póję posiać... bo jak zobaczyłam siewki pelargonii Grzesia to aż mi wstyd .... moja pelargonia śpi...
ale macie fajne pomysły na rozsady...
a ten pąk horensji Grzesiu to z kiedy jest? Jestem w stanie uwierzyć to dzisiejsze Twoje zdjęcie...
ale cudny! Moja hortensja w garażu obłożona styropianem... mam nadzieję, że przezyje.
Jola ale piękne zdjęcia pokazałaś ... cudne te fioletowe kwiatki gdzie to lato? U mnie śnieg "po kolana" no trochę przesadziłam...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski