Witajcie kochani wiosna coraz piękniejsza wszystko tak kwitnie, że aż miło. Pogoda u mnie wspaniała tylko wiatr bardzo silny. Święta spędziłam u rodziny, wyjechałam bo i tak byłoby mi ciężko cokolwiek przygotować z powodu mojej reki. Szyna ściągnięta, ale palec spuchnięty i boli teraz czeka mnie rehabilitacja tylko, że terminy długie oj ciężko się żyje w naszym kraju. Dziś byłam na działce pochmurno ale pięknie urzekły mnie te kwitnące drzewa. Zdjęcia pokażę wam jak zmniejszę bo potem zaś poznikają, a mam co wam pokazać. U mnie w domu parapety pękają w szwach chodzę doglądam, podlewam papryki już przesadzone do większych doniczek jeszcze pomidory ale brakło ziemi więc pas , najpierw zakupy. W sobotę mam już plany jak tylko pogoda dopisze ruszamy z robotą oczywiście nie ja, haha ja tylko będę w roli kierownika. Pod huśtawkę chce dać sztuczna trawę by nie robiło się błoto i nie trzeba było kosić dodatkowo będziemy kończyć letnia łazienkę. Czekam też na wodę maja puszczać 15 kwietnia i biorę się też za sprzątanie to tak na marginesie bo raczej nie dla mnie to sprzątanie, ale pomogę co dam rady.
Soniu dziękuje za miłe słowa, faktycznie było ciężko, ale powolutku się robiło bo z mężem szło do przodu. Pomidory jeszcze dosiewałam wczoraj bo wyszła mi tylko jedna sadzonka, ale się nie martwię ma czas urosnąć bo idzie pod chmurkę. Te co siałam wcześniej będę sadziła końcem kwietnia do donic i pod folię w razie zimna mam otulinę na foliak i jeszcze znicze pójdą w ruch. Dla Ciebie również życzę dużo zdrówka i dużo słoneczka

Pozdrawiam
Witaj
Lucynko kochana dziękuje za tak miłe słowa ciężko było, ale wspólnymi siłami trochu porobione. Teraz czas na koszenie. Bratki to mam dzięki cioci zięcia pracuje na hurtowni kwiatów więc mogę kupić taniej jak dla pracownika, a jak przekwitną dostaję bratki za darmo. Pomagamy sobie nawzajem ja jej też dałam siewki papryki czy pomidorka po co ma się zmarnować. Karma wraca i dobro też więc tak najlepiej pomagać sobie nawzajem zwłaszcza, że ja lubię komuś coś dać bo to cieszy kogoś i mnie. Pozdrawiam Cię serduszko cieplutko życzę dużo zdrówka i słoneczka
Witaj
Halszka dziękuje za tak miłe słowa

jeszcze daleko mi do ładnej działki ale coś już jest zrobione powolutku i do przodu, robota nie zając nie ucieknie zdrowie musi byc na pierwszym miejscu. Pozdrawiam Cię kochana życzę dużo słoneczka zdrówka i samych miłych dni
Pozdrawiam wszystkich gości jest mi bardzo miło i zapraszam w wolnej chwili.